Στην Κρήτη ο “Μικρός Πρίγκιπας” – Η εντυπωσιακή παράσταση δωρεάν από την Aegean – Πώς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τα σχολεία των Χανίων

στην-κρήτη-ο-μικρός-πρίγκιπας-η-εν-1583408

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν την παιδική παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» που ανεβαίνει στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου σε συνεργασία με την παιδική σκηνή «Κάρμεν Ρουγγέρη», δίνει σε μαθητές Δημοτικού από όλα τα σχολεία της Κρήτης, η Aegean.  

Όπως είπε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της Aegean Μαρίνα Σπυριδάκη στο Zarpa Radio 89,6 και στον Δημήτρη Παππά, η παράσταση ανεβαίνει από το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου για τρεις ημέρες, 21, 22 και 23 Δεκεμβρίου, αλλά η Aegean φρόντισε μία παράσταση να δοθεί ειδικά για μαθητές από τους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης και να την παρακολουθήσουν χωρίς κανένα κόστος, αναλαμβάνοντας το κόστος μεταφοράς των μαθητών και των εκπαιδευτικών που τους συνοδεύουν, από και προς το χώρο διεξαγωγής της παράστασης.

«Οι εκπαιδευτικοί από όλα τα δημοτικά σχολεία της Κρήτης, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ανά τμήμα, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παράσταση οι μαθητές. Εμείς έχουμε ενημερώσει τις κατά τόπους Πρωτοβάθμιες, για αυτή την βόλτα των μαθητών που γίνεται στο πλαίσιο των σχολικών εκδρομών.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέσα από ένα ηλεκτρονικό σύστημα για να είναι απολύτως αδιάβλητη, ενώ τα τμήματα θα ενημερωθούν μέχρι την Τετάρτη, θα επιβεβαιώσουν την θέλησή τους να παρακολουθήσουν την παράσταση και όλα τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς, τη μεταφορά τους, να δουν την παράσταση, να δουν την Κάρμεν Ρουγγέρη και τους ηθοποιούς, να περάσουν όμορφα την ημέρα τους και να επιστρέψουν «γεμάτοι» με ωραίες εικόνες αλλά και με τα δωράκια – έκπληξη που έχει ετοιμάσει για αυτά η Aegean. Είναι πολύ εντυπωσιακή η παράσταση, το έργο φυσικά είναι πολύ γνωστό και πολύ αγαπητό από όλους

Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη παράσταση, η Aegean ετοιμάζει περισσότερες δράσεις ειδικά για τα Χανιωτάκια για να μη χρειάζεται να μετακινηθούν, όπως δήλωσε η κα. Σπυριδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συνοδεύσουν τους μαθητές τους για να παρακολουθήσουν την παράσταση, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή αποστέλλοντας σχετικό email στο [email protected], έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη δράση και τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN και την κ. Μαίρη Κυριακού στο 210 35 51 716 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-15:00).

Χρήσιμες πληροφορίες για τη δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό ανά σχολικό τμήμα ή από το Διευθυντή της σχολικής μονάδας για κάθε ένα τμήμα του σχολείου ξεχωριστά αποστέλλοντας σχετικό email έως την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και περιλαμβάνοντας υποχρεωτικά τις παρακάτω πληροφορίες:

α) ακριβής αριθμός μαθητών και συνοδών εκπαιδευτικών ανά τμήμα,

β) αριθμός τμήματος, τάξη, σχολική μονάδα, πόλη και νομός στον οποίο ανήκει το τμήμα που υποβάλει δήλωση συμμετοχής, και

γ) στοιχεία επικοινωνίας τόσο του αρμόδιου συνοδού εκπαιδευτικού όσο και του Διευθυντή της σχολικής μονάδας στην οποία ανήκει το τμήμα για το οποίο δηλώνει συμμετοχή (όνομα, επώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, email)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook