Στην κορυφή οι μικροί της Ιωνίας στο πρωτάθλημα Κ14: Επικράτησαν 6-0 τους νέους Μινωταύρου και κατέκτησαν τον τίτλο στο final four

στην-κορυφή-οι-μικροί-της-ιωνίας-στο-πρ-1706426

Η ομάδα του Στέλιου Παντελακάκη επικράτησε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο “Ελ. Πατακάκης” των Μουρνιών των Νέων Μινωταύρου (Ακαδημία Μινωταύρου) με 6-0 και επέστρεψε ξανά στην κορυφή.

Από το ημίχρονο η Ιωνία είχε καταφέρει ουσιαστικά να κλειδώσει τον τίτλο αφού πέτυχε πέντε γκολ, μετατρέποντας σε επιθετικό μονόλογο το παιχνίδι.

Μόλις στο 2′ από γύρισμα του Βουντουράκη, ο Παπαδογιάννης με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για την Ιωνία και να τη βάλει από τη σέντρα σε θέση ισχύος στον μεγάλο τελικό.

Στο 22′ η Ιωνία διπλασίασε τα γκολ της με ατομική προσπάθεια και σουτ του Μπασόφ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παπαδογιάννης βρήκε εκ νέου δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τη διαφορά ακόμα περισσότερο στο 3-0.

Μάλιστα στο 25′ σημειώθηκε ακόμα ένα γκολ σχεδόν με πανομοιότυπη προσπάθεια και τον Βουντουράκη να πετυχαίνει το 4-0.

Στο 30′ η Ιωνία πέτυχε το 5-0 και ουσιαστικά τελείωσε οριστικά το παιχνίδι από πολύ νωρίς, μετά από ενέργεια και σέντρα του Βουντουράκη και κοντινό πλασέ του Χατζηδάκη-Ψιστάκη.

Οι Νέοι Μινωταύρου στην καλύτερη στιγμή τους είχαν ένα φάουλ του Πολέντα στο 40′, αλλά ο Βουντουράκης δήλωσε παρών.

Ο Χατζηδάκης-Ψιστάκης πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ανέβασε τον δείκτη στο 6-0.

Διαιτητής: Κρικέλης

Βοηθοί: Βαλεντάκης

4ος: Ψιλιτέλης

Ιωνία 2000 (Στέλιος Παντελακάκης): Βουντουράκης Ε., Κουτσαυτάκης, Μαρκουλάκης Σπ., Χατζηδάκης, Παπαδογιάννης, Χατζηδάκης-Ψιστάκης, Κοντεκάς, Κοτζαμιχάλης, Βουντουράκης Ι., Μπασόφ.

Eπαιξαν και οι: Μαρκουλάκης Στ., Ξανθουδάκης, Ντενεκετζής, Μαργαρώνης, Κοπανάκης.

Νέοι Μινωταύρου (Νίκος Τσεσμελής): Αλλαμάνι Ο., Πατεράκης, Αγγελάκης, Τζάμο, Πάπα, Καραβοκύρης, Καράκης, Γιοβάν, Πολέντας, Καρυστινός, Κοτσιφάκης.

Επαιξαν και οι: Αλλαμάνι Α., Ζερβουδάκης, Τσιβουράκης.

athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook