Στην φυλακή μετά την απολογία τους οι ιδιοκτήτριες και οι γιατροί του γηροκομείου στα Χανιά

στην-φυλακή-μετά-την-απολογία-τους-οι-ι-1377728

Την προσωρινή κράτηση των δύο ιδιοκτητριών, του γιατρού και του ψυχιάτρου του ιδιωτικού γηροκομείου στα Χανιά, αποφάσισαν οι ανακριτικές Αρχές στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από μια μαραθώνια ανακριτική διαδικασία που διήρκεσε 22 ώρες.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο δικηγόρος Νίκος Ρουσόπουλος εκ της υπεράσπισης, αμφισβήτησε την διαδικασία δηλώντας ότι «προτιμήθηκε η ταχύτητα από την δικαιοσύνη». «Δεν μας άφησαν να εξετάσουμε κανέναν μάρτυρα ούτε βέβαια ιατροδικαστή για να αντικρούσουμε τις κατηγορίες (…) παράλληλα όταν υπάρχουν παρεμβάσεις από πολιτικά πρόσωπα, όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα» τόνισε.

Αντίθετα, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο νοσηλεύτριες και ο γραμματέας της δομής.

Οι επτά κατηγορούνται για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ελέγχονται για δεκάδες περιπτώσεις θανάτων μέσα στην δομή.

Η απολογία τους ξεκίνησε στις 7 το πρωί του Σαββάτου ενώ στη διάρκεια της διαδικασίας δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ συγγενών των θυμάτων και υπερασπιστών του γηροκομείου, οι οποίοι σημειεωτέον παρέμειναν στον αύλειο χώρο του δικαστικού μεγάρου μέχρι τα ξημερώματα.

Παράλληλα έχει σχηματιστεί μια δικογραφία με 29 ακόμα κατηγορούμενους, η οποία ξεπερνά σε όγκο τις 1.000 σελίδες.

Στο μεταξύ η δομή συνεχίζει κανονικά να λειτουργεί.

Δείτε όλο το χρονικό της απολογίας των κατηγορουμένων για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο

ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ, ΕΔΩ,

zarpanews.gr

3 thoughts on “Στην φυλακή μετά την απολογία τους οι ιδιοκτήτριες και οι γιατροί του γηροκομείου στα Χανιά

  1. H δομη συνεχιζει να λειτουργει κανονικα ; και θα συνεχισει; υπο ποια εποπτεια ; ποιος ειναι τωρα και ποιος ΘΑ ειναι υπςυθυνος γι’αυτους τους γεροντες ;

  2. ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ.

    ΤΙ ΖΟΥΜΕ….ΧΑΝΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook