«Είμαστε σοκαρισμένοι, είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει» – Τι λένε οι Χανιώτες για την υπόθεση του Γηροκομείου που συγκλόνισε το πανελλήνιο | Video

είμαστε-σοκαρισμένοι-είναι-τρομακτ-1377466

Σοκ και δέος έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρο το πανελλήνιο, η υπόθεση του Γηροκομείου – Κολαστήριου στα Χανιά.

Κάποιοι είχαν συγγενείς μέσα, κάποιοι, είχαν γνωστούς, άλλοι πελάτες. Μιλώντας στο zarpanews.gr, πολίτες των Χανίων εκφράζουν συναισθήματα έκπληξης και θυμού.

«Είναι βάναυσο και κτηνώδες», «είναι εξωφρενικό να γίνεται όλο αυτό. Η κοινωνία των Χανίων είναι μικρή, οπότε άνθρωποι μετά από όλο αυτό, άρχισαν να λένε ότι «κάτι δεν μου πήγαινε καλά». Χρειάστηκε δυστυχώς κάποιοι λίγοι να κάνουν την πρώτη κίνηση για να γιγαντωθεί»,  «είναι εξαιρετικά τρομακτικό αυτό που συμβαίνει», «έγκλημα, ένα έγκλημα.»

«Είχα σοκαριστεί από το 2015, όταν είχαν καταγγείλει στο γραφείο κάποιες περιπτώσεις.

Τεράστια εντύπωση, μου είχε κάνει το ότι κλάπηκαν πληρεξούσια. Όμως το χειρότερο από όλα ήταν αυτό: «Όταν η πελάτισσά μου επισκέπτονταν το γηροκομείο, οπου ήταν η θεία της, τις έβλεπε ότι έτρωγαν μία φέτα ψωμί με μία ντομάτα. Όταν πήγαινε εκεί, κρατούσε διάφορα γλυκίσματα και πέφταν πεινασμένοι οι τρόφιμοι».

Κάτι ακόμα, που προκάλεσε επίσης εντύπωση είναι το γεγονός πως σε κάθε επίσκεψη η ιδιοκτήτρια δεν άφηνε ποτέ την ανιψιά, να βλέπει μόνη της την θεία της. «Ήταν πάντα δίπλα της, για εκφοβισμό. Όταν κάποτε είπε στην θεία, πήγαινε να μου δείξεις που κοιμάσαι, την πήρε και την πήγε προς το υπόγειο. Έτρεξε η ιδιοκτήτρια και είπε «απαγορεύεται, δεν μπορείτε να κατεβείτε». Εκείνη, βλέποντας πως η θεία δεν έχει άλλους συγγενείς πέρα από δύο ανιψιές, τις τρομοκράτησε» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του zarpanews.gr μία κυρία, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Είμαστε σοκαρισμένοι, είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει» – Τι λένε οι Χανιώτες για την υπόθεση του Γηροκομείου που συγκλόνισε το πανελλήνιο | Video

  1. Θα έπρεπε ΟΛΗ η κοινωνία των Χανίων να μαζευτεί και να λιντσαρει αυτούς τους εγκληματίες!!! Αν έχουν λίγο φιλότιμο ας αυτοκτονήσουν οι υπεύθυνοι των εγκλημάτων!!! Ντροπή και αίσχος! Θα ακολουθήσει δημόσια διαπόμπευση των ατόμων αυτών. Δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δεκάδων ηλικιωμένων και μη… Άμεση δημοσίευση των μεταβιβάσεων περιουσιών των θανόντων για να μάθει η κοινή γνώμη ποιοι είναι οι εγκληματίες αυτοί!!!

  2. Ξερετε ε αυτα τα λουλουδια και αλλοι πολλοι συχναζουν εκει στα δικαστηρια για καφε …. θα βγουν και αλλα ονοματα αλλα θα τα μαθετε συντομα πρωτα απο Αθηναικα ΜΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook