Στην Αστυνομία οι δύο νεαρές που μαχαίρωσαν τη 16χρονη έξω από το Σύνταγμα

στην-αστυνομία-οι-δύο-νεαρές-που-μαχαί-1593157

Στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος παρουσιάστηκαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (21/12) οι δύο νεαρές που φέρεται να τραυμάτισαν με μαχαίρι τη 16χρονη μαθήτρια στο Σύνταγμα (δείτε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κορίτσια ηλικίας 14 και 15 ετών. Λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου, δεν συνελήφθησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Η ανήλικη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με τραύμα στον μηρό, υπέδειξε στους αστυνομικούς τα δύο κορίτσια, αναφέροντας μόνο τα μικρά ονόματά τους. Όπως είπε, πίσω από τον καβγά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας (19/12) και πήρε αιματηρές διαστάσεις, κρύβονται προσωπικές διαφορές.

Τη χτύπησαν στο πόδι με μαχαίρι «πεταλούδα»

Το νέο βίαιο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων, εκτυλίχθηκε στις 22:50 το βράδυ της Δευτέρας, όταν η 16χρονη βρισκόταν στα σκαλιά, στην Πλατεία Συντάγματος. Οι δύο αδερφές, φέρεται να προσέγγισαν το κορίτσι, με το οποίο είχαν αντιπαράθεση και η μια με ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», τη χτύπησε το πόδι. Αμέσως μετά οι νεαρές, εξαφανίστηκαν από το σημείο, αφήνοντας τη 16χρονη αιμόφυρτη.

«Όταν τρως μαχαιριά», έγραψε σε ανάρτησή της στα social media, λίγο μετά την επίθεση η 16χρονη, δημοσιεύοντας βίντεο από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Στους αστυνομικούς που τη ρώτησαν για το αιματηρό συμβάν, φέρεται να είπε: «Είχαμε προσωπικές διαφορές». Υποστήριξε ότι γνώριζε τα δύο κορίτσια, μόνο με τα μικρά τους ονόματα και ότι ήταν μαθήτριες σε σχολείο στον Κολωνό.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook