Στην αντεπίθεση ο Τσίπρας: Ίσως πρέπει να δώσω ονόματα και διευθύνσεις για τα γεγονότα του 2015 | Video

στην-αντεπίθεση-ο-τσίπρας-ίσως-πρέπει-937742

Με μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Tv ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου σε μια σειρά θεμάτων για τα πολιτικά τεκταινόμενα και τις επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί απάντησε και στις κατηγορίες του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα περί «επικίνδυνου φλερτ με την επιστροφή στη δραχμή», τις οποίες ο κεντρικός τραπεζίτης και πρώην υπουργός Οικονομικών στη μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου έκανε κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Η Τελευταία Μπλόφα» των Ελένης Βαρβιτσιώτη και Βικτώριας Δενδρινού.

«Βλέπω τις τελευταίες μέρες όλοι να θέλουν να γράψουν και από ένα βιβλίο για την περίοδο αυτή, πράγμα το οποίο σημαίνει ήταν στα αλήθεια πολύ ιστορικές και κρίσιμες, τόσο οι επιλογές, όσο και οι στιγμές», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «ίσως κάποια στιγμή και ο βασικός πρωταγωνιστής αυτής της πολύ σημαντικής περιόδου για την σύγχρονη ιστορία του τόπου, δηλαδή εγώ, να αισθανθώ την ανάγκη να τοποθετηθώ με ονόματα και διευθύνσεις πάνω στα πραγματικά γεγονότα».

Ωστόσο, όπως είπε ο κ. Τσίπρας «αυτό που προέχει για εμένα τούτη την ώρα είναι να βγάλουμε πρωτίστως τα πολιτικά συμπεράσματα».

Πηγή: altsantiri.gr

One thought on “Στην αντεπίθεση ο Τσίπρας: Ίσως πρέπει να δώσω ονόματα και διευθύνσεις για τα γεγονότα του 2015 | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook