Στην αντεπίθεση η Μαργαρίτα Θεοδωράκη – Καταθέτει αγωγή κατά του Νίκου Κουρή

Στην αντεπίθεση περνά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μετά την απόρριψη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει κατά του Νίκου Κουρή με την οποία ζητούσε να πάψει ο 54χρονος ραδιοφωνικός παραγωγός να χρησιμοποιεί το επώνυμο “Θεοδωράκης”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σκεπτικό της σχετικής απόφασης που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν παραστάθηκε στη συζήτηση επί της αίτησης, ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο αλλά ούτε εξήγησε επαρκώς στο δικόγραφο με ποιον τρόπο προσβάλλονται τα κληρονομικά και πνευματικά δικαιώματά της από τον Νίκο Κουρή, ο οποίος δήλωσε γιος εκτός γάμου του μεγάλου μουσουργού, με συνέπεια η αίτησή της να κριθεί απαράδεκτη λόγω αοριστίας.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της Βασίλης Παναγιωτακόπουλος υποστήριξε πως τόσο εκείνος όσο και η εντολέας του δεν είχαν καμία απολύτως ενημέρωση σχετικά με το πότε επρόκειτο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα με συνέπεια να μην είναι παρόντες στο δικαστήριο. Ως εκ τούτου είπε θα “απαντήσουν” με την κατάθεση αγωγής. Από την πλευρά του ο Νίκος Κουρής, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων.

espresso.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ