Στην ΑΕΚ ο 15χρονος Γιάννης Δασκαλόπουλος από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας

στην-αεκ-ο-15χρονος-γιάννης-δασκαλόπουλ-1453955

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Γιάννη Δασκαλόπουλου στην Α.Ε.Κ.

Ο 15χρονος επιθετικός Γιάννης Δασκαλόπουλος γεννήθηκε την 22.05.2007, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας και την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο διακρίθηκε αγωνιζόμενος με την ομάδα Κ-16 αλλά και με την πρώτη ομάδα της Ακ.Ποδ.Σούδας. Εξαιρετικές εμφανίσεις και με την Μικτή Χανίων Κ- 15, της οποίας είναι βασικό στέλεχος και έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2021-22.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ ο Γιάννης τον οποίο οι αρμόδιοι της ΑΕΚ παρακολουθούν εδώ και καιρό κλήθηκε και συμμετείχε μαζί και με άλλους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας σε δοκιμαστικές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις προκαλώντας το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, που εκδήλωσε και επίσημα την επιθυμία να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και έμπρακτη απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας η πρόταση της Α.Ε.Κ. την οποία αποδέχεται και έχοντας και τη γονική συναίνεση παραχωρεί τον Γιάννη Δασκαλόπουλο στην ομάδα Κ-17 της ΑΕΚ, δίνοντάς του και την ευκαιρία να κάνει το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, κάθε επιτυχία και επίτευξη των όλων των προσωπικών του στόχων» αναφέρει η Ακαδημία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook