Στη Νότια Κορέα ο κωρονοϊός ακύρωσε Μαραθώνιο και ανέβαλε αγώνες πρωταθλήματος

στη-νότια-κορέα-ο-κωρονοϊός-ακύρωσε-μα-1001542

Τα 52 νέα κρούσματα του κορωνοϊού που κατέγραψε η Νότια Κορέα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα σε 156, υποχρέωσε τις αρχές να ακυρώσουν ή να αναβάλλουν κάποιες διοργανώσεις.

Στην Πιονγκγιάνγκ οι διοργανωτές του Μαραθωνίου της πόλης να ακυρώσουν την φετινής, διοργάνωση, κάτι που μετά το 1987, 1990 και 1991 συμβαίνει για 4η φορά, από το 1981 που διεξάγεται ο αγώνας.

Η επίσημη επιβεβαίωση, ήλθε την Παρασκευή από το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Koryo Tours», που εδρεύει στο Πεκίνο και είναι επίσημος χορηγός του Μαραθωνίου, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας και συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες.

Αντίστοιχα η κορυφαία κατηγορία της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέβαλε τα εντός έδρας ματς της επόμενης εβδομάδας της Νταεγού FC και της Πόχαντ Στέλερς λόγω της αύξησης των περιπτώσεων κοροναϊού (Covid-19) στη νοτιοανατολική περιοχή της χώρας.

Μετά από συνάντηση των παραγόντων του πρωταθλήματος και των εκπροσώπων των 12 συλλόγων, η K-League ανακοίνωσε ότι τα δύο αυτά παιχνίδια θα διεξαχθούν αργότερα τον Μάρτιο ή τον Ιούνιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook