Στέφανος Τσιτσιπάς: Το εκπληκτικό στατιστικό στοιχείο στο Australian Open με τα break points

στέφανος-τσιτσιπάς-το-εκπληκτικό-στα-1608374

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πηγαίνει… τρένο στο Australian Open και έχει μπροστά του τον ημιτελικό με τον Καρέν Χατσάνοφ. Το στατιστικό του Έλληνα πρωταθλητή στο Grand Slam της Μελβούρνης που τον έχει βοηθήσει στο να κάνει αυτή την εκπληκτική πορεία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται για τρίτη σερί χρονιά (και τέταρτη την τελευταία πενταετία) στα ημιτελικά του Australian Open, μετά τη νίκη του επί του Τσέχου Γίρι Λεχέτσκα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θ’ αγωνιστεί κόντρα στον Κάρεν Χατσάνοφ, με στόχο την πρόκριση στον δεύτερο Grand Slam τελικό της καριέρας του, μετά το Roland Garros του 2021. Ο Τσιτσιπάς, No 4 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο 24χρονος Τσιτσιπάς μοιάζει έτοιμος για τη πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του, παίζοντας σύμφωνα με τους ειδικούς το κορυφαίο τένις της καριέρας του, παρουσιάζοντας μια σταθερή εικόνα, αγωνιστικά και πνευματικά.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Τσιτσιπάς έχει σώσει 43 break points στο τουρνουά, όντας με τεράστια διαφορά πρώτος στη σχετική λίστα. Τον ακολουθεί ο αντίπαλος του στα ημιτελικά, Χατσάνοφ, με 18 λιγότερα σωσμένα break points (25 σύνολο), ενώ αρκετά πιο πίσω βρίσκονται οι άλλοι δύο ημι-φιναλίστ (21 ο Πολ, 14 ο Τζόκοβιτς).

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook