Σταμάτης Σγουράκης: Να δημοσιοποιήσει άμεσα το Πρωτοδικείο πού βγάζει τις έδρες του ο κάθε συνδυασμός στον Αποκόρωνα

σταμάτης-σγουράκης-να-δημοσιοποιήσε-869882

Την δημοσιοποίηση άμεσα, το πού ο κάθε συνδυασμός έβγαλε τις έδρες που του αναλογούν, από την εκλογική αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής, ζήτησε από το Πρωτοδικείο Χανίων ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκόρωνα κ. Σταμάτης Σγουράκης.

Όπως είπε στο zarpanews.gr ο κ. Σγουράκης, που την Κυριακή θα διεκδικήσει στο δεύτερο γύρο τον δήμο Αποκόρωνα, από τον νυν δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη, αυτό που θα πρέπει να γίνει, είναι να κατανεμηθούν επίσημα οι έδρες που βγάζει ο κάθε συνδυασμός ανά δημοτική ενότητα.

Τόνισε επίσης ότι αφού ακόμα δεν υπάρχει τέτοια επίσημη ανακοίνωση, μπορεί ο κάθε συνδυασμός να λέει ότι έβγαλε έδρα π.χ  στις Καλύβες, ενώ κάτι τέτοιο να μην ισχύει.

Σημείωσε πως ο νόμος ναι μεν δίνει το περιθώριο να ανακοινώσει επίσημα μετά τις εκλογές την κατανομή των εδρών, αλλά είναι θέμα ουσίας και δημοκρατίας οι πολίτες να ξέρουν ποιοι και που έχουν εκλεγεί.

Σημείωσε τέλος πως από τον συνδυασμό του θα ανακοινωθεί που και πόσες έδρες βγάζει κάθε συνδυασμός.

Zarpanews.gr

One thought on “Σταμάτης Σγουράκης: Να δημοσιοποιήσει άμεσα το Πρωτοδικείο πού βγάζει τις έδρες του ο κάθε συνδυασμός στον Αποκόρωνα

  1. Μα γιατι δεν γινεται αναρτηση των αποτελεσματων στη σταυροδοσια; Ειναι υποπτο αυτο που συμβαινει, γιατι ειδικα δεν εχουν ανακοινωθει τα επισημα αποτελεσματα ειδικα για το δημο αποκορωνου απο το πρωτοδικειο χανιων;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook