Γιώργος Αγοραστάκης: Στα Χανιά θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης – Εδώ ήθελε να «κλείσει» ο μύθος του | Video

γιώργος-αγοραστάκης-στα-χανιά-θα-ταφε-1276403

Στα Χανιά θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργος Αγοραστάκης. Ο κ. Αγοραστάκης, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ στο πατρικό σπίτι του Μίκη, στον Γαλατά Χανίων, ανέφερε ότι αυτή ήταν η επιθυμία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη και ο ίδιος έχει αναλάβει να τη φέρει εις πέρας.

Ο κ. Αγοραστάκης ανέφερε ότι θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στην Αθήνα, όπου η σορός του Μίκη Θεοδωράκη αναμένεται να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Στη συνέχεια θα μεταφερθεί στα Χανιά, με την ακριβή ημερομηνία να μην είναι προς το παρόν γνωστή.

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Αγοραστάκης:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Γιώργος Αγοραστάκης: Στα Χανιά θα ταφεί ο Μίκης Θεοδωράκης – Εδώ ήθελε να «κλείσει» ο μύθος του | Video

  1. εισαι ηλιθιος παιδακι μου; ο Θεοδωρακης ειχε λεφτα και μια χαρα την εβγαλε! Απο που κατεβασες τις βλακειες που γραφεις;
    Το πως κινουνταν μεταξυ βλακωδων πολιτικων ιδεολογιων στην Ελλαδα, εκεινος εκρινε καλυτερα και δεν περιμενε απο εκει να βγαλει λεφτα. Ωξω! παλιολεχριτη καταπατητη της Ιστοριας. Οι υαινες παντα σκουζουν και παντου, το εργο του Θεοδωρακη ομως εiναι υπερανω της Ελλαδας, αλλα που να το χωρεσει αυτο ο νους σου γιβεντο χωρις πατριδα.

    1. Μάλλον λάθος θα εκανα οταν διάβασα πέρυσι την έκκληση για οικονομική βοήθεια για να πάει σουπερμάρκετ η κόρη του. Επειδή εσυ δεν εχεις καταφέρει να εχεις μια ζωή πέρα από τα προπανδιστικα όρια του κόμματος δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι. Προσωπικά ήταν καλός να γράφει μουσική για Ελλάδα, το έξω από τα σύνορα άστο, αυτά είναι φτιαχτές κονκάρδες και τιμητικές πλάκες από αριστερούς έξω σε ολους αριστερούς (να σου θυμίσω πως κάναμε τον Μπους, τον Κλίντον κλπ διδάκτορες της Ακαδημίας μας κλπ, όσο ήταν η Μερκούρης διεθνής ηθοποιός επειδή παντρεύτηκε ένα ξενο « κινηματογραφιστή « κλπ. Άντε τώρα να πιεις ένα φρένο στην μακαρία του και πάρε και πολλά χαρτομαντηλα για τα ….δάκρυα.

  2. Εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου γιατί λέω την αλήθεια σαν ελεύθερος άνθρωπος χωρίς κομματικές παρωπίδες, έγραψα την γνώμη μου ίσια και ντόμπρα.
    Εσυ όμως κλεισμένη στα ιδεολογικά κελιά σου μιλάς για βρισιμο, μιζέρια και μικρότητα.
    Ποιός από τους δυο μας είναι ο μίζερος το αφήνω για σένα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook