Στα Χανιά, όταν κλείνουν τα σχολεία αρχίζει το SportSchool – Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Το αγαπημένο καλοκαιρινό σχολείο όλων των παιδιών, είναι ολοήμερο, αθλητικό, ψυχαγωγικό και ευέλικτο! Για παιδιά από 3-13 ετών

Παιδιά, ετοιμαστείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας με πολλές αθλητικές δραστηριότητες και ατελείωτη διασκέδαση σε ένα χώρο με κολυμβητήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ και κλιματιζόμενες αίθουσες για πρωτότυπα παιχνίδια και δραστηριότητες!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες και όποιες μέρες θέλετε, σε ένα ευέλικτο ημερήσιο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί ανάλογα με την ηλικία σας!

Το πρόγραμμα του summer SportSchool® έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται από έμπειρους πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής, παιδαγωγούς και νηπιαγωγούς του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου “ΧΑΝΙΑ”. Είναι προπονητές και εκπαιδευτές που υλοποιούν τα αθλητικά και παιδαγωγικά προγράμματα των χειμερινών τμημάτων του Συλλόγου, στοχεύοντας έτσι στη σωστή και αποτελεσματική εκμάθηση αθλημάτων όλο το χρόνο.

Επειδή ωστόσο είναι καλοκαίρι, σκοπός του summer SportSchool® είναι ο ιδανικός συνδυασμός άθλησης και αναψυχής. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιλαμβάνει αθλήματα όπως: Κολύμβηση, Water-Polo, Ρυθμική, Τένις, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Αθλητική Προπαιδεία και δραστηριότητες όπως: Hip-Hop, Musical, Σκάκι, Κατασκευές, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και το καλύτερο: Δυναμικά Παιχνίδια στο γήπεδο και στην πισίνα!

Θα υπάρξουν επίσης πολλές εκπλήξεις και εναλλασσόμενες δραστηριότητες όπως: Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής, Επιστημονικά Πειράματα, Ναυαγοσωστική, Θεατρικό παιχνίδι, Μουσική, Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής, Αναρρίχηση, Kick-Boxing, Baseball, Ιππασία και Εκπαιδευτικές Εξορμήσεις που θα προστίθενται στο ημερήσιο πρόγραμμά σας αφού πρώτα ενημερωθείτε εγκαίρως για αυτές.

Οι εγκαταστάσεις μας είναι ασφαλείς και σύγχρονες, πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και διαθέτουν σκεπαστή θερμαινόμενη πισίνα 25μ, γήπεδα ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ, πολλαπλά αποδυτήρια, πολλούς χώρους σκίασης και κλιματιζόμενες αίθουσες δραστηριοτήτων για προστασία από τον ήλιο!

Το πρόγραμμα διοργανώνεται φέτος για 16η συνεχή χρονιά και έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 3000 παιδιά! Ελάτε λοιπόν να γνωρίσετε και εσείς καινούργιους φίλους αυτό το καλοκαίρι στο summer SportSchool® του Γ.Α.Σ. “ΧΑΝΙΑ”!

Πληροφορίες – Εγγραφές: 2821099300

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ