Στα Χανιά ο συγγραφέας του «Σασμού» Σπύρος Πετρουλάκης – Ξεκίνησε η περιοδεία του στα βιβλιοπωλεία της Κρήτης

στα-χανιά-ο-συγγραφέας-του-σασμού-σπ-1301063

Πρώτη στάση στην «πατρίδα» του – όπως ο ίδιος αποκάλεσε τα Χανιά – έκανε ο συγγραφέας του βιβλίου και της ομόνυμης πετυχημένης σειράς «Σασμός».

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Σπύρος Πετρουλάκης βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΕΜΠΟΡΙΚΗ», όπου υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του και συνομίλησε με τους αναγνώστες του.

«Βλέπουμε τον κόπο μας να ανταμείβεται και τον κόσμο να έχει αγκαλιάσει ζεστά όλο το εγχείρημα που λέγεται «Σασμός».  Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο βλέπουν διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση τα οποία τους κρατούν σε αγωνία και το αντίθετο» είπε ο δημοφιλής Κρητικός συγγραφέας.

Πληροφορίες για το βιβλίο που ενέπνευσε την ομώνυμη σειρά του Alpha:

Ο «Σασμός» είναι το έκτο μυθιστόρημα του επιτυχημένου Σπύρου Πετρουλάκη, που έχει καταφέρει να κεντρίσει τους αναγνώστες από την πρώτη κιόλας σελίδα του, μας μεταφέρει στην Κρήτη, στην πατρίδα του συγγραφέα.

Οι βεντέτες εκεί ανοιγοκλείνουν ακόμα και σήμερα, ολόκληρες γενιές ποτίζονται με μίσος, δημιουργώντας έναν αέναο κύκλο αντεκδίκησης, με θύματα ανθρώπους των οποίων το σφάλμα δεν είναι άλλο παρά μόνο το επώνυμό τους.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο.

Είναι συνθέτης και στιχουργός. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Δίκτυο FM. Ασχολείται με τη φωτογραφία (φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά), είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.

Σημειώνεται πως ο Σπύρος Πετρουλάκης επιστρέψει στα Χανιά το ερχόμενο Σάββατο, για να παρουσιάσει και να υπογράψει βιβλία του του σε δύο ακόμη βιβλιοπωλεία.

Το πρόγραμμα:

-Σάββατο 23/10, 12:00: Βιβλιοπωλείο «LIBRAIRIE» (Δημοκρατίας 75, Χανιά)

-Σάββατο 23/10, 17:30: Βιβλιοπωλείο «KOUKOUBOOK» (Μπονιαλή 11-19, Χανιά) – υπογραφή παιδικού βιβλίου «Φρούτα και Λαχανικά, εμπρός, μαρς!».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook