Στα Χανιά ο Γιάνης Βαρουφάκης: «Οποιαδήποτε κυβέρνηση, η νυν της ΝΔ ή άλλη με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική» | Video+Photos

στα-χανιά-ο-γιάνης-βαρουφάκης-οποιαδ-1691605

Πολιτική ομιλία ενόψει των εθνικών εκλογών πραγματοποίησε στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Η κεντική προεκλογική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 διεξήχθη στην πλατεία Νεωρίων, με παρόντες τους υποψηφίους του κόμματος στα Χανιά και ψηφοφόρους.

Ο κ. Βαρουφάκης θα παραμείνει στην Κρήτη, καθώς τη Δευτέρα έχει προγραμματισμένη ομιλία στο Ηράκλειο.

«Οποιαδήποτε κυβέρνηση, η νυν της ΝΔ ή άλλη με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική», είπε ο κ. Βαρουφάκης. «Το διακύβευμα των εκλογών είναι ότι ο κόσμος εκεί έξω γλείφει τις πληγές του. Έχει πιστέψει ότι δεν υπάρχει εναλλακτική και δεν υπάρχει μεγαλύτερη πληγή από αυτό το αφήγημα. Κι εδώ είναι η επιτυχία των μέσων μαζικής εξαπάτησης. Πείθουν τα λαϊκά στρώματα ότι οποιαδήποτε ελπίδα για αλλαγή είναι αυταπάτη», είπε ακόμα.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 υποστήριξε ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσουν να υλοποιούν τις επιταγές των δανειστών, οι οποίοι μπορεί να μετονομάστηκαν, αλλά παραμένουν εδώ, με το υπερταμείο, τα Funds και τις πολιτικές ξεπουλήματος που συνεχίζουν να υλοποιούνται, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε την ομιλία του και φωτογραφίες παρακάτω:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook