Σήμερα στα Χανιά η Βούλα Πατουλίδου για τις «Καλλιπάτειρες»

σήμερα-στα-χανιά-η-βούλα-πατουλίδου-γι-998415

Το Παράρτημα Χανίων, του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείο Γυναικών η «Καλλιπάτειρα», θα κόψει την  πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 19:30, στο Νεώριο Μόρο, (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων), όπου θα παραστεί ως επίσημη προσκεκλημένη η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και νυν Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κυρία Βούλα Πατουλίδου.

Με αφορμή την παρουσία της στα Χανιά η κα Πατουλίδου θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφέρεια Χανίων και στο Δημαρχείο Χανίων, όπου στις 11.00 θα έχει συνάντηση  με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νικόλαο Καλογερή και στις 12.00 με τον Δήμαρχο Χανίων κ.  Παναγιώτη Σημαντηράκη αντίστοιχα.

Κατά τις επισκέψεις της και στους δύο φορείς θα συνοδεύεται από την συντονίστρια του Παραρτήματος Καλλιπάτειρα στα Χανιά, κυρία Κατερίνα Αρχοντάκη και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Κυρίες Ελένη Βουγιούκαλου και Αργυρώ Χανιωτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την κοπή πίτας του Παραρτήματος Χανίων, του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείο Γυναικών η «Καλλιπάτειρα»

Το Παράρτημα Χανίων του πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου γυναικών η Καλλιπάτειρα, αποφάσισε να τιμήσει την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, για την προσφορά της στον αθλητισμό και στην Πατρίδα, με τις υψηλές αθλητικές επιδόσεις της, που αποτέλεσαν, αποτελούν και θα συνεχίσουν να αποτελούν πρότυπο παράδειγμα μίμησης για γενιές Ελλήνων.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο κύριος Πάνος Γιαμπουλντάκης.

Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ. Περιλαμβάνει κρασί και κέρασμα.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων για την αγορά ενός εκπαιδευτικού σκάφους.

Διάθεση προσκλήσεων: Κατερίνα Αρχοντάκη, τηλ: 6945991950

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook