Στα Χανιά η Φώφη Γεννηματά – Ενθουσιώδης υποδοχή από φίλους του ΚΙΝΑΛ | Photos

στα-χανιά-η-φώφη-γεννηματά-ενθουσιώδ-885510

Πλήθος κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές του ΚΙΝΑΛ υποδέχθηκαν τη Φώφη Γεννηματά στην σημερινή επίσκεψή της στην πόλη των Χανίων.

Η πρόεδρος του κόμματος ξεκίνησε από την Δημοτική Αγορά, όπου, με τους υποψήφιους βουλευτές Χανίων στο πλευρό της, συζήτησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Στην συνέχεια,, αφού έκανε βόλτα στα μαγαζιά, έφθασε στο προεκλογικό κέντρο του Κινήματος Αλλαγής, όπου η υποδοχή ήταν ενθουσιώδης, ενώ ακολούθησαν και οι παραδοσιακές τσικουδιές, σε ένα κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα θετικό αποτέλεσμα την 7η Ιουλίου.Η Φώφη Γεννηματά τοποθετήθηκε εν όψει εκλογών, εξαπολύοντας επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία:

«Βγαίνουν στη φόρα τα μυστικά που ενώνουν τόσα χρόνια το Σύριζα με τη ΝΔ. Ο σχεδιασμός τους για τη λεηλασία του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης ξεκίνησε από το 1989, εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου και τους οδήγησε να συγκαλύψουν τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και της κυβέρνησης της από το 2004 έως το 2009 για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση. Τους πρόδωσε όμως ο κύριος Γιούνκερ που είπε όλη την αλήθεια.

Τώρα τσακώνονται ποιος έκανε τις υποχωρήσεις στο θέμα των Σκοπίων. Η αλήθεια είναι όμως πως και οι δύο παρέδωσαν όλα τα όπλα που είχε εξασφαλίσει ο Ανδρέας Παπανδρέου με την ενδιάμεση συμφωνία για την Ελλάδα και όλο τον ελληνικό λαό. Τους πρόδωσε η επιστολή του κυρίου Καραμανλή προς τον κύριο Μπους πού την έκρυβαν τόσα χρόνια.

Αρκετά και με τους δύο. Τώρα ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής, την πατριωτική δύναμη, τη δύναμη σταθερότητας, το προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στην καθεστωτική κυριαρχία της Δεξιάς και τον ανεύθυνο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Η ψήφος στο κίνημα αλλαγής είναι η χρήσιμη ψήφος. Ραντεβού στην κάλπη στις 7 Ιουλίου.»
zarpanews.gr

2 thoughts on “Στα Χανιά η Φώφη Γεννηματά – Ενθουσιώδης υποδοχή από φίλους του ΚΙΝΑΛ | Photos

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ: ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΡΙΑ ΠΑΣΟΚΟΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΓΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ,,,,
    Α, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΗΝΤΑΡΗΔΕΣ) ΗΤΑΝ Ο ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ, Η ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΡΜΑΝΟ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ…
    Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ… ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook