Στα Ανώγεια ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης | Photos + Video

στα-ανώγεια-ο-μιχάλης-χρυσοχοϊδης-photos-video-1065649

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η προγραμματισμένη σύσκεψη

Στα Ανώγεια έφτασε λίγο πριν από τις 12.00, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Τον Υπουργό υποδέχθηκαν «θερμά» οι Ανωγειανοί που τον καλοσώρισαν με τον που τον είδαν αλλά και ο δήμαρχος Σωκράτης Κεφαλογιάννης ενώ κατά την άφιξή του ο Υπουργός, απευθυνόμενος στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο χαιρέτησε και είπε χαρακτηριστικά «Είδατε που ήρθα;».Η προγραμματισμένη σύσκεψη στο Δημαρχείο Ανωγείων ξεκίνησε αμέσως και βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, ενω το παρών μεταξύ άλλων δίνει και ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Σημειώνεται ότι τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη συνοδεύει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης αλλά και ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, μετά το πέρας της σύσκεψης, αναμένεται να βρεθεί και στο Γαράζο όπου θα επισκεφτεί το ΤΑΕ Μυλοποτάμου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη σύσκεψη με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ο Υπουργός είχε επισημάνει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή θα διπλασιαστούν, γνωστοποιώντας πως θα υπάρξει ενιαία έδρα για το Αστυνομικό Τμήμα και το ΤΑΕ Μυλοποτάμου, προκειμένου να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία εκεί.

Πηγή: cretalive.gr

One thought on “Στα Ανώγεια ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης | Photos + Video

  1. Καί οι μεν και οι δε κοροϊδεύουν τόν κόσμο, για φωτογραφίες βγήκαν οι …..επίσημοι και για να ζητήσουν ρουφιανιές μαζί τήκαν
    τα κακαντράκια οι Ανωγειανοί ! Δηλαδή ο Χρυσοχοιδης ανεβαίνει με όλη αυτή την διαφήμιση, αστυνομικούς βουλευτές,, κλπ και δίνει επαλήθευση στο ….παραμύθι των Ανωγειανων περί καπετανιάς, ανδρισμού (εδώ γελάμε), και οι Ανωγειανοί παίρνουνε τζάμπα διαφήμιση περί ανδρισμού κλπ αφού ξέρουνε ότι είναι κακαντράκια που δεν εχουνε την αυτοπεποίθηση και τον ανδρισμό ούτε στο καφενείο να πάνε χωρίς να χουνε μαζί τους πιστόλι. Άντε να ξυπνάμε σιγά σιγά και να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Αλίμονο αν η Κρήτη αντιπροσωπευόταν από Ανώγεια, Ζωνιανεια, Λιβαδειά, Σφακια κλπ, Η Κρήτη έχει φύγει μπροστά, είναι στον 21 αιώνα, αυτοί λόγω αγραμματοσύνης μείνανε στον 18 ο αιώνα και εχουνε κάνει τα χωριά τους θεατρικές σκηνές για να τραβάνε την προσοχή του κόσμου ( με λίγες εξαιρέσεις, Σκουλάς, κλπ), και μεταξύ μας δεν έχω ακούσει για κανενα από αυτά τα χωριά να έχει διαπρέψει για κάτι στην Ελλάδα η το εξωτερικό εκτός από μαντινάδες, ψεύτο πανηγύρια, κωμικό τραγωδίες γάμους, κουρέας προβάτων, κλπ. Ξέρω όμως υπερβολικό αριθμό Κρητών από όλα τα αλλά τα μέρη που έχουν διαπρέψει Ελλάδα και εξωτερικό σέ επιστήμες, γράμματα, ιατρική, διαστημικά, εμπόριο, ναυτιλία, κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook