Σοβαρή καταγγελία για νοσοκομείο: Έγκυος παθολόγος εφημερεύει 24ώρο – Δεν υπάρχει αντικαταστάτης

σοβαρή-καταγγελία-για-νοσοκομείο-έγκ-1470969

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησαν κάτοικοι του Αγρινίου σχετικά με το νοσοκομείο της πόλης. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν αυτήκοοι, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, μάρτυρες στο τοπικό ενημερωτικό site, karvasaras.gr, στο νοσοκομείο εφημερεύει επί τουλάχιστον 24 ώρες στα επείγοντα περιστατικά μία έγκυος παθολόγος και παρά τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί αντικαταστάτης ιατρός, ώστε να ξεκουραστεί, δεν μπορεί να βρεθεί.

Ανησυχία εκφράζεται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ακόμη και από τους ίδιους του ασθενείς.

Όπως είναι λογικό, η ιατρός που εφημερεύει έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια, πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι η ίδια είναι έγκυος.

Καταλήγοντας στο μήνυμά ένας πολίτης εξέφρασε εύλογα την απορία αν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου έχει λάβει γνώση για την κατάσταση που επικρατεί.

Σε κάθε περίπτωση, για μία ακόμη φορά φαίνεται το τεράστιο πρόβλημα της υποστελέχωσης, και όχι μόνο, του νοσοκομείου Αγρινίου.

Κάτι το οποίο επιβαρύνει σημαντικά τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα, ενδεχομένως, να μην παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook