Σοκαριστικός θάνατος για 17χρονη μέσα στο υπνοδωμάτιό της – Έπαθε ηλεκτροπληξία από φθαρμένο καλώδιο φορτιστή

σοκαριστικός-θάνατος-για-17χρονη-μέσα-σ-949048

Μία 17χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία, την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι της και έπαιζε με το κινητό της. Το περιστατικό συνέβη στην Ταϊλάνδη, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (1/11).

Σύμφωνα με την Daily Maily, το καλώδιο με το οποίο η 17χρονη είχε συνδέσει την μπαλαντέζα και φόρτιζε τη συσκευή είχε «ξεφτίσει» και ήταν δεμένο πρόχειρα με μία ταινία. Για κακή της τύχη της κοπέλας, το καλώδιο ακούμπησε στα μεταλλικά πόδια του κρεβατιού της με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία και να χάσει τη ζωή της.

Η Νονγκ Γινγκ βρέθηκε νεκρή από την 47χρονη μητέρα της, όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι.

Την πρώτη στιγμή η μητέρα σκέφτηκε ότι η κόρη της κοιμάται και προσπάθησε να την ξυπνήσει, αλλά όταν άγγιξε το σώμα της κόρης της υπέστη και η ίδια ένα μικρό ηλεκτροσόκ.

Άμεσα προσπάθησε να κόψει το ρεύμα, όμως ήταν πλέον αργά με την κόρη της να έχει φύγει από τη ζωή. Η άτυχη κοπέλα είχε εγκαύματα στο αριστερό της χέρι, με το οποίο πιθανότατα κρατούσε το κινητό.

Από τις έρευνες της αστυνομίας φαίνεται πως η κοπέλα άγγιξε το μεταλλικό μέρος του κρεβατιού της, το οποίο είχε έρθει σε επαφή με το γυμνό καλώδιο και έτσι συνέβη το τραγικό συμβάν.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook