Σοκαριστικό βίντεο: Βίαιη επίθεση και απειλές σε οικογένεια τουριστών στο κέντρο των Χανίων

σοκαριστικό-βίντεο-βίαιη-επίθεση-και-888564

Δεν είναι λίγος ο καιρός που ακούγονται παράπονα για τους «παρκαδόρους της Αγοράς», με πολλούς να λένε οτι η περιοχή μετατρέπεται σε γκέτο.

Ενδεικτικό είναι το βίντεο, που δείχνει την επίθεση σε μία οικογένεια τουριστών από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού τους επιτίθεται λεκτικά, με το που βλέπει έναν από αυτούς να τραβάει βίντεο, προσπαθεί να τον χτυπήσει.

Στο στιγμιότυπο φαίνεται ένας άνδρας να βρίζει χυδαία και να απειλεί το άτομο με το κινητό, λέγοντάς του «θα σε σκοτώσω», ενώ μία κοπέλα τον παρακαλεί στα αγγλικά να σταματήσει.

Ένα βίντεο που προκαλεί τουλάχιστον ανησυχία και προβληματισμό για τις συνθήκες και την ανοχή της αστυνομίας στο στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

zarpanews.gr

15 thoughts on “Σοκαριστικό βίντεο: Βίαιη επίθεση και απειλές σε οικογένεια τουριστών στο κέντρο των Χανίων

  1. Ωραια για ένα μάτσο τρελούς που βρίσκονται τριγυρο στην αγορά που δεν είναι καν από τα Χανιά να κάνουν τοση ζημιά στην προβολή της πόλης.

  2. Τα ατομα αυτα δειχνουν να ειναι «εξαρτομενα» απι διαφορα «κακα» . Την ευθυνη ομως για την ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ παρουσια τους γυρω απ’την αγορα , και το φοβο που προκαλουν σε ολους μας , την εχουν Η αστυνομικη αρχη και η Δημοτικη αρχη της πολης. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

  3. To να μας αναφερετε απλως το γεγονος με λεξιλογιο της πιατσας για να μας φυτιλιασετε και να δημιουργησετε εντυπωσεις, δεν εχει απολυτως καμια αξια. Αυτα οσοι ζουμε εδω τα ξερουμε απο πρωτο χερι. Πρεπει να μας ενημερωσετε ποιος ακριβως φερει την ευθυνη για την μονιμη παρουσια ολων αυτων των εγχωριων και μη, φτωχοδιαβολων και να τους φερετε -δημοσιογραφικα- αντιμετωπους με εναν αντιλογο. Αλλιως, δεν κανετε τιποτε αλλο απο το να αναπαραγετε κι εσεις οι ιδιοι την ιδια κατασταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook