Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο: Αστυνομικοί πυροβολούν εν ψυχρώ άνδρα με αναπηρία μέσα σε τροχόσπιτο

σοκαριστικό-βίντεο-ντοκουμέντο-αστυ-1614460

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας στις ΗΠΑ να δέχεται πυρά από άνδρες της ομάδας SWAT καθώς πίστευαν ότι κρατά όμηρο.

Ο 41χρονος Jason Kloepfer δημοσίευσε ο ίδιος τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, που βρισκόταν μέσα στο τροχόσπιτό του, καθώς και τις φωτογραφίες από τα τραύματά του από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, οι Αρχές είχαν λάβει κλήση για πυροβολισμούς στην περιοχή που βρισκόταν ο Kloepfer στις 12 Δεκεμβρίου γύρω στις 11 το βράδυ. Όμως φτάνοντας στο σημείο οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν πως ο 41χρονος είναι ο δράστης της επίθεσης και μάλιστα πως κρατάει και όμηρο, ενώ ήταν η σύζυγός του.

 Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν ήταν αλήθεια.

Οι αστυνομικοί πετούν στο τροχόσπιτο μία συσκευή με φως και κάμερες, κάτι που προφανώς ξύπνησε τον Kloepfer και τη σύζυγό του, Alison Mahler, που κοιμόντουσαν στο πίσω δωμάτιο.

«Τι γίνεται;»,ακούγεται να λέει η Mahler από το δωμάτιο με τον Kloepfer να βρίσκεται δίπλα της, την ώρα που οι αστυνομικοί ζητούν από τους δυο τους από τα μεγάφωνα να βγουν έξω. «Βγες έξω από την πόρτα και δείξε μας τα χέρια σου!», ακούγεται η φωνή ενός αστυνομικού. «Jason, θέλουμε απλώς να σου μιλήσουμε. Ελα έξω».

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο Kloepfer να σηκώνει από το έδαφος τη συσκευή και να ανοίγει την πόρτα έχοντας τα χέρια ψηλά, ενώ πίσω του βρίσκεται η σύζυγός του, Alison Mahler. Δευτερόλεπτα αργότερα και παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βλέπουν ότι κανένας από τους δύο δεν οπλοφορεί ακούγονται πυροβολισμοί και φαίνεται ο άνδρας να πέφτει προς τα πίσω, φωνάζοντας πως τον πυροβολούν.

Σοκαρισμένη η γυναίκα ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών και βγαίνει από το τροχόσπιτο, ενώ ο Kloepfer φαίνεται να σέρνεται προς την πόρτα και να προσπαθεί και εκείνος να βγει έξω.

Αστυνομικοί της ομάδας SWAT δίνουν ξανά εντολή στον Kloepfer να βγει με τα χέρια ψηλά, αλλά τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του προσπαθούν μανιωδώς να τους εξηγήσουν ότι ο 41χρονος δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εντολές τους επειδή είναι τραυματισμένος.

Σημειώνεται ότι το αρχικό δελτίο τύπου υποστήριζε ότι ο Kloepfer «ενεπλάκη σε λεκτική διαμάχη με τους αστυνομικούς», στη συνέχεια βγήκε από το τροχόσπιτό του του και «αντιμετώπισε» τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ εναντίον του.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook