«Σοκαριστήκαμε όλοι μας» – Τι λέει στο zarpanews.gr η αδερφή του Χανιώτη που τραυματίστηκε στα επεισόδια του ΑΠΘ | Photos

σοκαριστήκαμε-όλοι-μας-τι-λέει-στο-1453649

Στο zarpanews.gr μίλησε η αδερφή του Χανιώτη φοιτητή που τραυματίστηκε χθες από τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Από τα Χανιά και συγκεκριμένα τους Αγίους Αποστόλους είναι ο 21χρονος φοιτητής που τραυματίστηκε από τα ΜΑΤ στα επεισόδια της Πέμπτης 26 Μαΐου στην πορεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ κι ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο φοιτητής που σπουδάζει Γυμναστική Ακαδημία, μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο με τραύματα στο αυτί, στο κεφάλι και στο στόμα, όταν κατά την διάρκεια πορείας μια κρότου λάμψης έπεσε σχεδόν 2 μέτρα μακριά του. Όπως αναφέρει και το πόρισμα του νοσοκομείου ο 21χρονος είχε χάσει την ακοή του από το ένα του αυτί.

«Στην πορεία ήταν 30 το πολύ άτομα. Έχει ράμματα στο στόμα και το πιγούνι, δεν μπορεί να μιλήσει καλά, όμως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Θα έχει θέμα με τα δόντια του, αλλά περιμένουμε την πανοραμική. Η ακοή του μας είπαν θα επανέλθει» είπε η αδερφή του 21χρονου σε επικοινωνία της με το zarpanews.gr.

«Η μητέρα μας ανέβηκε αμέσως στη Θεσσαλονίκη μετά το επεισόδιο. Τώρα είναι σπίτι και αναρρώνει. Σοκαριστήκαμε όλοι μας! Γράφονται πολλά ψέματα για το συμβάν. Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα» τόνισε η ίδια.

zarpanews.gr

5 thoughts on “«Σοκαριστήκαμε όλοι μας» – Τι λέει στο zarpanews.gr η αδερφή του Χανιώτη που τραυματίστηκε στα επεισόδια του ΑΠΘ | Photos

  1. Εγκληματική βολή σε ευθεία προς ανθρώπους. Στοιχεία υπάρχουν, ελπίζω η οικογένεια να κυνηγήσει την υπόθεση και να δικαιωθεί.

  2. Κάθε σκουπίδι της κοινωνίας πάει και γίνεται ΜΑΤατζής.
    Ούτε οι συνάδελφοί τους δεν τους θέλουν.

  3. Ο/Η Οταν ξύνεσαι στην αγκλιτσα του βλαχου αυτά παθαίνεις ! Που είναι η έκπληξη ? λέει:

    Τα κουμούνια νομίζουν ότι έχουν το ελεύθερο να επιβάλουν την αρρωστημένη ατζέντα και ιδεολογία τους ! Αν ήταν φοιτητής γιατί επαιζε ξύλο με την αστυνομία ? Και τι αποτέλεσμα περίμενε να έχει ? Οταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες ! Τώρα τραβά στην Ομονοια να τις ….λιάσεις με τα αδέλφια σου που λιαζωντε με τις οδηγίες της γριάς μούμιας του ΣΥΡΙΖΑ, της Τασίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook