Σοκ στις ΗΠΑ: 23χρονος ξυλοκόπησε τη φίλη του πατέρα του, την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά!

σοκ-στις-ηπα-23χρονος-ξυλοκόπησε-τη-φίλ-1691528

Ένας 23χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε σοβαρά τη φίλη του πατέρα του πριν της βάλει φωτιά μέσα στο σπίτι τους στο Οχάιο των ΗΠΑ την Πέμπτη, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Robbi Robinson, Jr. κατηγορήθηκε από την αστυνομία του Fairfield Township για διακεκριμένο εμπρησμό και κακουργηματική επίθεση σε σχέση με την αποτρόπαια επίθεση, σύμφωνα με τη New York Post

Το υλικό από την κάμερα σώματος της αστυνομίας που περιήλθε στην κατοχή του WLWT καταγράφει την γυναίκα να εκλιπαρεί για βοήθεια και να αγκομαχάει για αέρα. «Δεν μπορώ να αναπνεύσω! Ο αναπνευστήρας μου είναι στο σπίτι… Δεν μπορώ να αναπνεύσω, μου έβγαλε τα δόντια», ακούγεται να λέει η 50χρονη γυναίκα, η οποία δεν κατονομάζεται.

Η γυναίκα, η οποία βγαίνει με τον πατέρα του Robinson, είπε στους αστυνομικούς ότι ο νεαρός τη χτύπησε πριν την περιλούσει με βενζίνη και της βάλει φωτιά. Πήδηξε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου σε μια προσπάθεια να ξεφύγει.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού που κάλυπταν το μισό της σώμα.

Στα πλάνα ακούγεται ο Robinson να δηλώνει επανειλημμένα την αθωότητά του και το σοκ που η φίλη του πατέρα του τραυματίστηκε τόσο σοβαρά. «Δεν ξέρω τι συνέβη. Απλώς εκπυρσοκρότησε», δήλωσε ο Robinson, ο οποίος φαίνεται να φοράει χειμερινό μπουφάν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Όταν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Ρόμπινσον είπαν ότι η γυναίκα που ανέφερε ως μητριά του πήδηξε στην πίσω αυλή, εκείνος εμφανίστηκε εμβρόντητος: «»Ω, το έκανε»

Ο γείτονας του Ρόμπινσον, ο Ντένις Γουίλιαμς, δήλωσε στο πρακτορείο ότι ήταν ο πρώτος που κάλεσε το 100 αφού τα σκυλιά του που γαύγιζαν μανιωδώς τον οδήγησαν στην τραυματισμένη γυναίκα.

«Βλέπω έναν από τους γείτονές μου ξαπλωμένο στο γρασίδι, και έμοιαζε σαν να ήταν καλυμμένη με σκόνη. Οπότε έρχομαι τρέχοντας και η άμεση ενέργειά της ήταν: «Μου έβαλε φωτιά»», δήλωσε ο Γουίλιαμς.

Τα κίνητρα του Ρόμπινσον για την αποτρόπαια επίθεση είναι ακόμη ασαφή. Κρατείται στη φυλακή της κομητείας Μπάτλερ με εγγύηση 200.000 δολαρίων.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook