Σοκ από το τροχαίο του Πάνου Ζάρλα: Ακαριαία σκοτώθηκε ο 28χρονος | Photos

σοκ-από-το-τροχαίο-του-πάνου-ζάρλα-ακαρ-869904

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, του νικητή του ριάλιτι Power of Love, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο με τη μηχανή του στην λεωφόρο Συγγρού.

Ο άτυχος νέος που σε μια τραγική ειρωνία της μοίρας σήμερα θα γινόταν 28 ετών, έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Ο Πάνος Ζάρλας βρισκόταν με τη μηχανή του επί της λεωφόρου Συγγρού, στην άνοδο, στο ύψος του Ωνάσειου Νοσοκομείου, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο.

Το σημείο επί της Λ. Συγγρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Πάνος Ζάρλας

Οπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, η μηχανή στην οποία επέβαινε έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες του διαχωριστικού διαζώματος. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί από το τροχαίο

Ο άτυχος νέος, που δεν φορούσε κράνος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκαρισμένοι, εξαιτίας της εικόνας που αντίκρισαν είναι και οι αστυνομικοί της τροχαιας που χειρίστηκαν το συμβάν αφου βρήκαν το άψυχο το κορμι του διαμελισμένο στο οδόστρωμα.

Νωρίς σήμερα το πρωί βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και η μητέρα του άτυχου νέου, μη μπορώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που της επιφύλασσε η μοίρα.

Την ώρα που εκείνος έπεφτε νεκρός στην άσφαλτο οι φίλοι του εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία» στα social media, ενώ λίγο μετά έγραφαν στον αγαπημένο τους «καλό ταξίδι» και «καλή ανάπαυση»…

Συγκλονίζει ο πατριός του:

“Αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας τον μεγάλωσα από επτά ετών παιδί και έχω το βαρύ και το θλιβερό καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια πάλι εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα παιδί γελαστό, καλοπροαίρετο, φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα. Μας ήρθε κεραμίδα. Δεν το περίμενε κανένας. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, δεν είμαι και σε θέση να μιλήσω. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη στις μηχανές. Την είχε μόνο για να πηγαίνει στις δουλειές του”, δήλωσε συντετριμμένος ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, μιλώντας στην εκπομπή του STAR ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’.

“Η μητέρα του ήταν από προχθές εκεί για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Όπως η ίδια μου μετέφερε, γιόρταζαν σε ένα μαγαζί και μετά ο Πάνος έφυγε για να πάει να βρει τους φίλους του για να συνεχίσει. Η μητέρα του έφυγε με μία φίλη της. Ήταν μαζί με τη μητέρα του λίγο πριν από το τροχαίο, έκαναν τα γενέθλια του σε ένα μαγαζί. Ο Πάνος ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, ήταν τέτοια η ψυχή του που ήταν σαν μωρό παιδί”, πρόσθεσε.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook