Σμαράγδα Καρύδη: Δεν με ήθελαν για τον ρόλο της Ντάλιας στο «Παρά Πέντε» – Η παρέμβαση Καπουτζίδη

σμαράγδα-καρύδη-δεν-με-ήθελαν-για-τον-ρ-1422729

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Σμαράγδα Καρύδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ρόλο της της Ντάλιας στην πετυχημένη σειρά “Παρά Πέντε”. Μάλιστα ο Μιχάλης Μαρίνος που μίλησε για τη Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε πως ο ίδιος και ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν την ήθελαν για αυτό τον ρόλο.

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος δεν με ήθελαν για τον ρόλο της Ντάλιας στο “Παρά Πέντε”. Σκεφτόντουσαν άτομα για να μην παίξω εγώ τον ρόλο. Ο Μιχάλης είχε την εντύπωση ότι θα είμαι μία που δεν θα μιλάει σε κανέναν και θα ήμουν μέσα στα βιβλία. Δεν ξέρω γιατί το σκεφτόταν αυτό. Νόμιζαν ότι θα πηγαίνω το πρωί στο γύρισμα με ύφος και θα ήμουν στον κόσμο μου» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Όλο το “Παρά Πέντε” ήταν μία τεράστια έμπνευση. Όταν διάβασα το σενάριο τρελάθηκα. Είχαν σχεδόν κλείσει κάτι άλλο και το ακύρωσα. Έκλεισα στο “Παρά Πέντε” με λιγότερα χρήματα γιατί είπα ότι αυτό θέλω να το κάνω οπωσδήποτε. Δεν ήξερα ότι θα κάνει 50% και 60% τηλεθέαση, αλλά ήταν τόσο ωραίοι οι ρόλοι να τους παίξεις» πρόσθεσε.

 

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν είναι τόσο καλή συνάδελφος η Σμαράγδα

Για τη Σμαράγδα Καρύδη μίλησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος αστειευόμενος τόνισε πως δεν είναι τόσο καλή συνάδελφος η Σμαράγδα Καρύδη.

«Δεν είναι τόσο καλή συνάδελφος η Σμαράγδα, γιατί μας κάνει να γελάμε και αυτό είναι πρόβλημα. Με έκανε να γελάω συνέχεια και είχε την πονηριά να πετάξει το αστείο λίγο πριν ξεκινήσει η λήψη. Μας διέλυε πάρα πολλές φορές το γύρισμα στο “Παρά Πέντε”. Δεν την ήθελα για την “Ντάλια” τη Σμαράγδα γιατί νόμιζα ότι ήταν πολύ σοβαρή, λόγω του Εθνικού Θεάτρου, να της εξηγούμε τα αστεία. Καμία σχέση όμως. Είναι φοβερή η αίσθηση του χιούμορ της» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε πως η Σμαράγδα Καρύδη έχει νεύρα όταν πεινάει. «Κάτι παθαίνει όταν δεν τρώει. Το εξηγεί κάπως η Σμαράγδα ψυχαναλυτικά, αλλά δεν θα έδινα πολύ βάση σε αυτήν την εξήγηση. Απλώς έχει νεύρα όταν πεινάει» ανέφερε.

«Με τη Σμαράγδα έχουμε γελάσει πάρα, πάρα πολύ. Το λέω αυτό γιατί πριν συνεργαστούμε στο “Παρά Πέντε”, θεωρούσα ότι ένας κλειστός, μετρημένος και σοβαρός άνθρωπος, μία κοπέλα που θα γύριζε με ένα βιβλίο στο χέρι και δεν ήξερα ότι θα έχει χιούμορ. Όμως τελικά είναι “χάχας”. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση» ανέφερε ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος μάλιστα δήλωσε πως η Σμαράγδα Καρύδη είναι τεμπέλα. «Είναι πάρα πολύ τεμπέλα. Όπως και εγώ μας αρέσει να τεμπελιάζουμε. Να είμαστε στον καναπέ και να μην κάνουμε τίποτα. Παρόλα αυτά όταν δουλεύει, δουλεύει σαν σκυλί» ανέφερε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook