«Σκούζει» ο Άδωνις για την «αθωότητα» Παπαθανάση

σκούζει-ο-άδωνις-για-την-αθωότητα-1212011

Στηρίζει τον μπαταχτσή υφυπουργό του Νίκο Παπαθανάση, ο Άδωνις Γεωργιάδης και επιμένει ότι δεν υπήρξε ευνοϊκή μεταχείριση για τα χρέη του ύψους 1,8 εκατ. ευρώ προς τις τράπεζες.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μέσα από τα τηλεπαράθυρα υπεραμύνθηκε του δόλιου συναδέλφου του, απέναντι στις νέες αποκαλύψεις του Documento για δάνειο που δεν εξυπηρετεί και οι οποίες φέρνουν για άλλη μια φορά την κυβέρνηση με την «πλάτη στον τοίχο».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί του Σαββάτου μιλώντας στο Open, επιχείρησε να «καλύψει τα νώτα» του υφυπουργού λέγοντας ότι «μιλάμε για μια υπόθεση του 2010», πριν, όπως είπε, ασχοληθεί ο κ. Παπαθανάσης με την πολιτική, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα σημείο εύνοιας προς τον κ. Παπαθανάση, καθώς έχει ακολουθήσει μια τυπική, τραπεζική διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκαλύφθηκε χθες, ο κ. Παπαθανάσης στη διάρκεια των ημερών της υπουργίας του και συγκεκριμένα το 2021, πέτυχε διακανονισμό σχετικά με το δάνειο των 1,8 εκατ. ευρώ που είχε λάβει.

Μιλώντας μάλιστα σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι: «Δε χρωστάω τίποτα στο Δημόσιο», ότι « δεν έχω ποτέ καταδικαστεί» και ότι « δεν έχω πάρει κανένα δάνειο. Το δάνειο που έχω πάρει για το σπίτι μου, το εξυπηρετώ κανονικά».

thefaq.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook