Σήμερα η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιο Χανίων με την ψήφιση Προεδρείου

σήμερα-η-πρώτη-συνεδρίαση-του-δημοτικ-913309

Το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, καλείται να αναδείξει στην πρώτη του συνεδρίαση η νέα σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου, με τους συμβούλους να κάνουν… ποδαρικό σήμερα στο δημοτικό κατάστημα της οδού Κυδωνίας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι παρακαλούνται θα προσέλθουν στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Χανίων, ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζουμε ότι η παράταξη που ηγείται της δημοτικής αρχής, θα προτείνει για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου -εκτός απροόπτου- τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Ευτύχη Δαμιανάκη.

Από εκεί και πέρα, η παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη θα προτείνει το πρόσωπο που επιθυμεί στη θέση του Αντιπροέδρου, ενώ υπολογίζεται ότι πιθανότατα η παράταξη Αρχοντάκη να προτείνει τον γραμματέα.

Τη συγκεκριμένη πρόσκληση για συνεδρίαση, υπογράφει ο προεδρεύων δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αλόγλου, ο οποίος είναι και πρόεδρος στην Οικονομική Επιτροπή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook