Σημανδηράκης στο Δημοτικό Συμβούλιο: Ηλεκτρικά οχήματα αποκομιδής στην Παλιά Πόλη – «Αδειάζει» το στρατόπεδο Μαρκοπούλου

σημανδηράκης-στο-δημοτικό-συμβούλιο-1280962

Σύντομες ανακοινώσεις προς το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων έκανε στην έναρξη της συνεδρίασης της Τετάρτης ο δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης. Προανήγγειλε την παρουσίαση ηλεκτρικών οχημάτων και παρεμβάσεων στην Παλιά Πόλη:

«Αύριο θα παρουσιάσουμε τα νέα ηλεκτρικά οχήματα που θα προστεθούν στην αποκομιδή στην Παλιά Πόλη. Έχουμε επίσης αντικαταστήσει τους μικρούς κάδους με ειδικές υποδοχές στα καλαθάκια ώστε να μην υπάρχει αυτή η άσχημη εικόνα με τις σακούλες. Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στο πλακόστρωτο στην Ποτιέ και στη Τσουδερών, θα γίνουν μόλις τελειώσει η Σήφακα. Εκεί οι εργασίες προχωρούν, έχουν δημιουργηθεί δυσκολίες για τους κατοίκους, πιστεύω όμως ότι υπάρχει κατανόηση και θα ολοκληρωθούν πολύ πριν την προθεσμία της σύμβασης»

Ο κ. Σημανδηράκης προανήγγειλε εργασίες διαγράμμισης δρόμων στα Χανιά το επόμενο διάστημα, μαζί με παρεμβάσεις καλλωπισμού.

Είπε ακόμα ότι το στρατόπεδο Μαρκοπούλου συνεχίζει τη μετεγκατάστασή του και πως αυτό φέρνει πιο κοντά την παραχώρησή του στον δήμο Χανίων:

«Οι εργασίες μετεγκατάστασης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην Αγιά είναι στην τελική φάση, η μετακόμιση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το επόμενο διάστημα, είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε την τελική σύμβαση για την παραχώρηση της έκτασης», είπε ο κ. Σημανδηράκης.

Ο δήμαρχος απάντησε και σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Μανώλη Καραγιαννάκη για το πότε θα τελειώσουν οι εργασίες στον Δημοτικό Κήπο, λέγοντας ότι οι εργασίες αναμένεται να τελειώσουν τον Οκτώβριο.

Ευχαρίστησε ακόμα όσους εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή του Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook