Σφοδρή κριτική στον Σταύρο Αρναουτάκη από τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Μανώλη Συντυχάκη

σφοδρή-κριτική-στον-σταύρο-αρναουτάκ-864215

Σφοδρή κριτική στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη για τις επιλογές του, αλλά και στις κυβερνήσεις διαχρονικά τα τελευταία χρόνια, που είχαν ως αποτέλεσμα τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην Κρήτη και στα Χανιά από τις κακοκαιρίες του Φεβρουαρίου, άσκησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στον SUPER FM 89.6 ο υποψήφιος με την Λαϊκή Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Μανώλης Συντυχάκης.

Ο κ. Συντυχάκης είπε μεταξύ άλλων πως όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρξε κανένα σχέδιο για να λειτουργήσει αποτελεσματικά σε ότι αφορά την αποτροπή των καταστροφών, καθώς αυτό ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών τους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με την Λαϊκή Συσπείρωση, είπε πως όπως αποδείχθηκε, δεν υπήρχε κανένα σχέδιο, ούτε από την Περιφέρεια, ούτε από τους δήμους, αλλά ούτε από την κυβέρνηση για να αντιμετωπιστούν αυτές οι καταστροφές.

Σημείωσε πως όλοι τους από το πόστο που κατέχουν έχουν και την ανάλογη ευθύνη, καθώς ποτέ δεν σχεδίασαν, ούτε διεκδίκησαν χρήματα για το σκοπό αυτό.

Επεσήμανε επίσης πως κανείς από τους δημότες- παραγωγούς που έχασαν την παραγωγή τους, ούτε έχει αποζημιωθεί, ούτε πρόκειται να αποζημιωθεί για τις απώλειες που υπέστη.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χρηματοδοτεί έργα για την αντιπλημμυρική προστασία, για σχολεία, ξενοδοχεία κοκ, γιατί δεν έχουν ανταποδοτικότητα.

Για τον ΒΟΑΚ είπε πως θα κατασκευαστεί με τριπλή χρηματοδότηση, από το κράτος με δανεισμό από την Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων,  το ΕΣΠΑ και από αμιγώς ιδιωτική χρηματοδότηση.

Τόνισε πως για να βγει αυτό το κόστος θα υπάρξουν διόδια, ενώ επεσήμανε πως όλα όσα έχουν ειπωθεί από τον Πρωθυπουργό γι αυτό το θέμα είναι ψέματα, καθώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να γίνει απόσβεση.

Τέλος κάλεσε τους Κρητικούς στις προσεχείς εκλογές, να στηρίξουν την Λαϊκή Συσπείρωση και να καταψηφίσει αυτούς σε δήμους, περιφέρειες και κυβέρνηση που του έχουν καταστρέψει τη ζωή.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook