SEX τις Απόκριες; Έτσι θα βιώσεις… καρναβαλικούς οργασμούς!

sex-τις-απόκριες-έτσι-θα-βιώσεις-καρναβ-230384

apokriesΟι Απόκριες αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, να τολμήσετε εκείνο το παιχνίδι ρόλων που όλο αναβάλλετε!

Οι ιδέες είναι πολλές! Βάλτε απλά την όρεξη!

-Μιμήσου την πατρινή τακτική των Μπουρμπουλιων για να υποδυθείτε τον Κρουζ με την Κίντμαν στα »Μάτια ερμητικά κλειστά». Μια μαύρη κάπα, μάσκα και σέξι εσώρουχα για εσένα και μπόλικη φαντασία για εκείνον που πρέπει να υποδυθεί πως ούτε σε ξέρει, ούτε σε γνωρίζει!

-Αν στην κανονική καθημερινή σεξουαλική σας ζωή, έχει χαθεί η αδρεναλίνη και το πάθος, στο καρναβαλικό σεξ τα πράγματα αλλάζουν και η ηδονή περισσεύει. Οπότε, φροντίστε μία από τις σεξουαλικές σας πράξεις εντός καρναβαλιού, να περιλαμβάνει και λίγο φόβο και τρόμο.

-Ακόμα κι αν δεν έχετε μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις μέχρι σήμερα, το καρναβάλι αποτελεί την κατάλληλη αφορμή για να τιμήσετε τα σέξι κοστούμια, τα σενάρια ερωτικής παραλλαγής και το αχαλίνωτο σεξ.

-Ολίγη καρναβαλική πατρινή μαυροδάφνη, κεράκια για Ghost καταστάσεις, ημίφως για Twilight σκηνικά και γενικά haloween διάθεση, μπορούν να σε βάλουν σε άλλο κλίμα και να ξυπνήσουν τη λίμπιντο!

-Αν όλες τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου, αφαιρούμε ρούχα στο σεξ, το καρναβάλι αποτελεί την ιδανική περίσταση για να κρατήσεις τη στολή στο κορμί σου. Ειδικά στα παιχνίδια ρόλων, επιβάλλεται ν παραμείνεις η πιστή του Κολομπίνα.

Καλή… απόλαυση!

Πηγή: athensmagazine

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook