Σε-σε-σε… Σε ρυθμούς καρναβαλιού τα Χανιά: «Τα ‘σπασε» ο Τσαλίκης στη Σούδα – Η μαντινάδα του τραγουδιστή | Video+Photos

σε-σε-σε-σε-ρυθμούς-καρναβαλιού-τα-χαν-1625185

Με ανυπομονησία περιμένουν μικροί και μεγάλοι το Χανιώτικο Καρναβάλι, με τη μεγάλη παρέλαση να είναι προγραμματισμένη για τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου.

Η τελετή έναρξης, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, με τη παρουσίαση των ομάδων και τη μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με αγαπημένα τραγούδια.

Μάλιστα ο τραγουδιστής αφιέρωσε και μία μαντινάδα… ξεσηκώνοντας το κοινό:

«Θέλω τα χέρια σας ψηλά, η νύχτα σας ανήκει, στη Σούδα είμαστε μαζί, μαζί με τον Τσαλίκη»!

Το Χανιώτικο Καρναβάλι που για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., την Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο της περιοχής, φέτος έχει ως θέμα του την κρητική μυθολογία.

Πιο συγκεκριμένα, εμπνευσμένο από την ιστορία της περιοχής της Σούδας και της Απτέρας, φέρει τον τίτλο: «Σειρήνες και Μούσες», χωρίς ωστόσο το θέμα να είναι δεσμευτικό για τους συμμετέχοντες.

Σε δηλώσεις τους, ο αντιδήμαρχος Χανίων, Γιάννης Γιαννακάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Σούδας, Δημήτρης Κλωθάκης και ο πρόεδρος καταστηματαρχών Σουδας, Μάριος Γελασάκης απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο να παρευρεθεί!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή έναρξης:

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook