Σε νέα φάση το υδατοδρόμιο στην Ιεράπετρα – Ένα νέο τουριστικό προϊόν «έρχεται» στην Κρήτη 

σε-νέα-φάση-το-υδατοδρόμιο-στην-ιεράπε-1146321

Σε νέα φάση περνά το εγχείρημα δημιουργίας υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα, καθώς επισφραγίστηκε με τη βούλα των υπογραφών μια σημαντική συνεργασία για την περαιτέρω εξέλιξη των διαδικασιών και προσπαθειών.

Την περασμένη Πέμπτη υπογράφτηκε συγκεκριμένα στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, μεταξύ του προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Γεώργιου Ασπραδάκη και της Ένωσης Εταιρειών “Ελληνικά Υδατοδρόμια ΙΚΕ & Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.”, σύμβαση υποστήριξης προετοιμασίας φακέλου αδειοδοτήσεων για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα, ύψους 22.905 ευρώ . Η Ένωση Εταιρειών αναλαμβάνει τη σύνταξη τριών μελετών, ενός ολοκληρωμένου τεχνικού φακέλου και τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών μέχρι την τελική χορήγηση της άδειας ίδρυσης του υδατοδρομίου στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας, «ένα ακόμη φιλόδοξο εγχείρημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Μια νέα εποχή αναμένεται να ξεκινήσει, που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στην Ιεράπετρα δημιουργώντας ένα καινούργιο τουριστικό προϊόν, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Σκοπός μας είναι η Ιεράπετρα, μέσω και της καινούργιας μορφής συγκοινωνίας που θα κατέχει, να αποτελέσει σημείο αναφοράς και πυλώνα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Κρήτης».

Πηγή:neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook