Σε Χανιά και Ρέθυμνο σήμερα η Λίνα Μενδώνη – Το πρόγραμμά της

σε-χανιά-και-ρέθυμνο-σήμερα-η-λίνα-μενδ-1070448

Στην Κρήτη αναμένεται να βρεθεί σήμερα η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όπως έχει ήδη γράψει το zarpanews.gr (δείτε εδώ).

Το πρόγραμμα της κας Μενδώνη ξεκινά από το Ρέθυμνο και έχει ως εξής:

Το πρωί της Πέμπτης, στις 11.00 έως τις 12.30 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος στην Παλαιά Πόλη του Ρεθύμνου: Προσωρινή έκθεση Αρχαιολογικού Μουσείου στον Αγ. Φραγκίσκο, Τέμενος Βαλιδέ Σουλτάνας, Φορτέτζα

Το μεσημέρι, στις 13.00 – 14.00 η κα Μενδώνη θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ρεθύμνου όπου θα έχει συνάντηση και σύσκεψη με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.

Το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 16:30, η κα Μενδώνη θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, στο Δημαρχείο Χανίων.

Το πρωί της Παρασκευής από τις 9.30 έως τις 13.30 η υπουργός πολιτισμού θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων και στα υπό εξέλιξη έργα των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Σε Χανιά και Ρέθυμνο σήμερα η Λίνα Μενδώνη – Το πρόγραμμά της

  1. Καλώς την Υπουργό Υποκουλτούρας και θρησκοληψίας. Ετοιμάζει παράσταση με το Λιγνάδη τώρα που θα τον αθωώσει ο Κούγιας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook