Σε απόγνωση άστεγος Χανιώτης: Τον καλούν σε δικαστήριο στη Νάξο για έναν τηλεφωνικό αριθμό που έχει αφήσει από το… 2011

σε-απόγνωση-άστεγος-χανιώτης-τον-καλο-658113

Από δραστήριος επιχειρηματίας, πλέον άνεργος και χωρίς εισόδημα έχει βρεθεί ένας Χανιώτης, ο οποίος, εκτός των άλλων, είναι θύμα μίας απάτης που τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Στην υπόθεση που έχει αναδείξει και στο παρελθόν το zarpanews.gr, ο άνδρας θεωρείται ύποπτος για τηλεφωνικές κλήσεις και απάτες προς τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα, καθώς και απειλητικά τηλεφωνήματα εις βάρος μίας γυναίκας στη Νάξο.

Για την τελευταία υπόθεση, μάλιστα, έχει γίνει καταγγελία και ο Χανιώτης καλείται να μεταβεί στην Νάξο για να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ υπάρχουν έγγραφα που αποτυπώνουν ξεκάθαρα οτι ο συγκεκριμένος αριθμός έχει πάψει εδώ και πολλά χρόνια να του ανήκει, συγκεκριμένα, από το 2011.

Έτσι, ο συμπολίτης μας βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού αδυνατεί να καλύψει ακόμα και τα έξοδα μετάβασης στο νησί των Κυκλάδων, ενώ αν δεν πάει κινδυνεύει με μεγάλο πρόστιμο.

Σε μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο, ο σταθερός αριθμός από τα Χανιά αντιστοιχεί σε ένα κατάστημα μίνι μάρκετ, το οποίο όμως έχει εδώ και χρόνια κλείσει και ο αριθμός έχει διακοπεί.  Άγνωστο πως, αρκετό καιρό μετά έγιναν οι κλήσεις από άγνωστο άτομο και χώρο.

Η έρευνα κατέληξε στον Χανιώτη, ο οποίος κλήθηκε να απολογηθεί για δεύτερη φορά, αφού το όνομά του είχε εμπλακεί και το 2016 σε παρόμοια υπόθεση με τον ίδιο αριθμό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook