Σε απεργία θα κατεβούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χανίων

σε-απεργία-θα-κατεβούν-οι-εργαζόμενοι-1369338

Την επόμενη Τετάρτη, στις 23 Φεβρουαρίου δηλαδή, ο σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων θα συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΠΟΕΔΗΝ.

Η απεργία είναι 24ωρη και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο πανελλαδικής πανυγειονομικής κινητοποίησης.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Σε απεργία θα κατεβούν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χανίων

  1. Πολυ ασχημη αυτη η εικονα με τα τσαντηρια στη εισοδο του νοσοκομειου.Απαραδεκτα αντιαισθητικα!
    Δεν εχετε κανενα δικαιωμα κυριοι καμπερς να «κατασκηνωνετε οπου θελετε. Παρετε λοιπον τα αντισκοινα σας και τα κατσαρολικα σας και πηγαινετε να τα στησετε στην αυλη σας. Υποαναπτυκτοι!

  2. Άσχημη είναι η εικόνα να πηγαίνει κάποιος και να περιμένει με τις ώρες για να μπορέσει να εξεταστεί από ένα κουρασμένο προσωπικό στα όρια της κατάρρευσης,άσχημη είναι η εικόνα με τα διαλυμένα φορεία και τα καροτσάκια που έχουν για τις μεταφορές των ασθενών, άσχημα είναι τα διαλυμένα πατώματα και τα ξεταβανιασμενα ταβάνια, άσχημη είναι η εικόνα με τα ράντσα στους διαδρόμους και τους ασθενείς να προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο γιατί δεν υπάρχει προσωπικό, άσχημο είναι όταν αντιμετωπίζεις θέματα υγείας και τα αφήνεις πίσω γιατί πλέον τα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία έχουν φρκάρει ,με αποτέλεσμα αν έχεις λεφτα να απευθύνεσε σε ιδιώτη και εάν όχι πάρε ασπιρίνες, άσχημο είναι να έχει πλέον καταρρεύσει αυτός ο παραλογισμός με παραδοχή μάλιστα και από κυβερνητικά χείλη για την άδικη υποχρεωτικοτητα και τους λόγους που μπήκαν σε αυτοί χιλιάδες υγειονομικοί μιας και τώρα όλοι νοσούν και μεταδίδουν και μάλιστα τους φέρνουν πίσω νοσούντες την Πέμπτη ημέρα στην ώρα που στενάζει το ΕΣΥ από έλλειψη προσωπικού.Αν λοιπόν κατά τα άλλα σας ενοχλεί αυτή η εικόνα και όχι τα τόσα και τόσα ακόμα άσχημα που υπάρχουν… μάλλον είστε θεόστραβοί.

  3. Πολυ σωστος o συλλογισμος σου , μαλλον προεχει του δικου μου στην ουσια, ομως ολα εχουν την ουσια τους, δυστηχως οπως τα λες και οπως τα λεω εχουν τα πραγματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook