Σασμός Spoiler: Ο «Παύλος Βουρλάκης» του Στέλιου Μάινα δεν ήρθε για καλό

Η προσθήκη του Στέλιου Μάινα στον νέο κύκλο του «Σασμού» αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός επιστρέφει από τους νεκρούς, αφού όλοι στο χωριό πίστευαν πως έχει πεθάνει.

Η Μαρίνα στην αρχή χαίρεται που θα έχει έναν προστάτη για την οικογένειά της, έναν άνθρωπο που θα κρατά τους Σταματάκηδες μακριά, τώρα που ο Πέτρος και ο Άγγελος είναι νεκροί και οι γυναίκες έχουν μείνει μόνες στο σπίτι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», η χαρά της Μαρίνας δεν θα κρατήσει πολύ. Σύντομα θα καταλάβει, πως ο Παύλος έχει έρθει με συγκεκριμένο σκοπό. Ελέγχει που πήγαινει και ποιον βλέπει και έχει άποψη για το πώς πρέπει να φέρεται στη ζωή της ως χήρα του Μάρκου. Για ακόμα μία φορά η Μαρίνα βλέπει το όνειρο της ολοκλήρωσης της ευτυχίας της με τον Αντώνη να μπαίνει στην αναμονή.

Παρόλα αυτά, δεν είναι πια διατεθειμένη να βάλει τη ζωή της σε δεύτερη μοίρα και οι συγκρούσεις της με τον ξάδελφο θα είναι συχνές. Αυτή η τριβή στη σχέση τους είναι ότι ακριβώς περιμένουν οι Σταματάκηδες ώστε να έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ