Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του

Ενώ ο Αστέρης έχει ήδη δώσει το νεφρό του για να σώσει την Αργυρώ, ο Μαθιός ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Βασιλική.

Ολα δείχνουν ότι πηγαίνουμε για ένα τουλάχιστον χαρούμενο φινάλε. Ομως τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά και ζοφερά για όλoυς. Τόσο για τους Βρουλάκηδες όσο και για τους Σταματάκηδες.

Τρεις μέρες πριν από το γάμο τους Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τoυς. Ετοιμάζονται να παντρευτούν και το γλέντι για τον γαμπρό έχει ήδη αρχίσει. Η Βασιλική είναι ευτυχισμένη και περιμένει πώς και πώς να ντυθεί νύφη στο πλευρό του μοναδικού άντρα που ερωτεύτηκε στη ζωή της.

Το ίδιο και ο Μαθιός ετοιμάζει την παραδοσιακή του στολή και τα στιβάνια του για να μπει γαμπρός στην εκκλησία. Ωστόσο ο Μανόλης βασανίζεται από τις τύψεις. Βλέπει όλες αυτές τις ετοιμασίες και αρχίζει να αμφιβάλλει ότι δεν έπραξε σωστά να μην πάει τελικά να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία.

Οι αμφιβολίες του Μανόλη όσο πάνε και γιγαντώνονται και μάλιστα απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Στο μεταξύ, ένα ακόμα τραγικό γεγονός έρχεται να ταράξει τη μικρή κοινωνία του χωριού και πιο πολύ την οικογένεια Βρουλάκη, που δεν προλαβαίνει να χαρεί και ντύνεται ξανά στα μαύρα και στη θλίψη.

Ο Αγγελος βρίσκεται νεκρός μέσα στο ιατρείο του. Η οργή της Καλλιόπης ξεσπάει πάνω του. Εκείνος είναι εριστικός, της μιλάει με υπεροψία, μίσος και ειρωνεία. Τα μάτια της Καλλιόπης βγάζουν φωτιές, δεν ανέχεται καμία προσβολή και πολύ περισσότερα για τα κοπέλια της.

Γίνεται λέαινα, αρπάζει ένα κοπίδι πάνω από το γραφείο του και τον μαχαιρώνει με μανία. Ο Αγγελος πέφτει αιμόφυρτος στο πάτωμα και χαροπαλεύει, μέχρι να έρθει ο Κώστας και να τον αποτελειώσει. Ο φόνος συνταράσσει τους πάντες. Η οικογένειά του και περισσότερο η Ασπα σπαράζει, ενώ οι Σταματάκηδες να συνεχίζουν τις ετοιμασίες για την ημέρα του γάμου.

Φτάνει λοιπόν η ώρα που ο Μαθιός και η Βασιλική ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Νικηφόρο ντυμένο κι αυτόν με την παραδοσιακή κρατική στολή, για να τους περάσει τα στέφανο.

Ολα όμως αλλάζουν όταν μέσα στην εκκλησία, την ώρα που η Βασιλική με τον Μαθιό παντρεύονται μπαίνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει για τον φόνο του Αγγέλου και του Στεφανή.

Η Καλλιόπη ασπρίζει από τον φόβο της ότι όλα τελείωσαν, ο Νικηφόρος τα χάνει και φωνάζει ότι κάποιο λάθος έχει γίνει. Ο Μαθιός κοιτάζει τη Βασιλική στα μάτια ανέκφραστος, ενώ η Βασιλική μόλις ακούει το όνομα του Στεφανή πέφτει λιπόθυμη.

Ο γάμος φυσικά διαλύεται και όλοι προσπαθούν να μάθουν τον λόγο που η αστυνομία έφτασε στον Μαθιό και μάλιστα τον συνέλαβε έτσι βίαια.

gossip-tv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΔύο κρουαζιερόπλοια σήμερα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων | Photo
Επόμενο άρθροΠοιος πασίγνωστος ηθοποιός είχε γράψει 0,01 στις Πανελλαδικές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ