Σάλος από την τοποθέτηση του Δημήτρη Καμπουράκη για τα ανήλικα κορίτσια και τα κατηχητικά

σάλος-από-την-τοποθέτηση-του-δημήτρη-κ-1362851

Έριξε πάλι το διαδίκτυο ο Χανιώτης δημοσιογράφος

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού ανήλικης κοπέλας από ιερέα στα Πατήσια, διατύπωσε μία άποψη η οποία ξεσήκωσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι οι γονείς πρέπει να επιλέγουν πνευματικό προχωρημένης ηλικίας για το παιδί τους, εάν είναι κορίτσι.

Με την ίδια λογική φυσικά, οι γονείς πρέπει να επιλέγουν και ηλικιωμένους δασκάλους και καθηγητές, εκεί όμως υπάρχει πρόβλημα. Διότι οι ηλικιωμένοι εκπαιδευτικοί βγαίνουν στην σύνταξη. Οπότε αναγκαστικά τα σχολεία είναι γεμάτα από εκπαιδευτικούς «σεξουαλικά ενεργούς».

Το ίδιο συμβαίνει και με τις εξωσχολικές δραστηριότητες, τα γυμναστήρια, τα φροντιστήρια, τα νοσοκομεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα φαρμακεία που διενεργούν ράπιντ τεστ κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παιδιάτρους, που και αυτοί βγαίνουν στην σύνταξη στην ηλικία που προτείνει ο Καμπουράκης.

Για να μην πιάσουμε δημοσιογράφους, τραγουδιστές, ηθοποιούς, βουλευτές, πολιτευτές κλπ.

Λογικό είναι η τοποθέτηση αυτή του Δημήτρη Καμπουράκη να έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

newsbreak.gr

2 thoughts on “Σάλος από την τοποθέτηση του Δημήτρη Καμπουράκη για τα ανήλικα κορίτσια και τα κατηχητικά

  1. Μου θυμίζεις τους Αμερικανούς με τα Απάτσι, που για να καθαρίσουν έναν τζιχαντιστή στο πλήθος, έριχναν μια μπόμπα και τους καθάριζαν όλους. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα στο ίδιο σακί. Ένας παιδεραστής δημοσιογράφος δεν σημαίνει 5000 δημοσιογράφοι παιδεραστές. Βρήκαμε τώρα έναν για να βγάλουμε το άχτι μας για όλους, είτε είναι παπάς, είτε είναι Δάσκαλος, είτε είναι Αστυνομικός, είτε είναι Στρατιωτικός, είτε είναι επιχειρηματίας με υπαλλήλους είτε είτε είτε. Ότι δλδ κάθεται στα άντερα των άχρηστων αριστερόστροφων άθεων μισελλήνων αναρχοάπλυτων. Δεν σε είχαμε για τέτοιο. Δλδ σε πείραξε και εσένα ο Αγιασμός στα rafale ο οποίος ήταν η αφορμή για να βγάλουν τον άσσο από το μανίκι τα άθεα και μασονοειδή, ενώ ήδη ήταν γνωστό εδώ και 2 μήνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook