«Σ’ ευχαριστώ Άνφιλντ»: Ο Κριστιάνο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ για τη στήριξή τους

σ-ευχαριστώ-άνφιλντ-ο-κριστιάνο-ευ-1428307

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή»

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του στη γέννα ενός εκ των διδύμων που περίμενε με τη Χεορχίνα Ροντρίγκες, και φυσικά έμεινε εκτός του αγώνα του «Άνφιλντ».

Αν και οι δύο πλευρές έχουν τεράστια μεταξύ τους έχθρα, οι οπαδοί των «κόκκινων» χειροκρότησαν προς συμπαράσταση της οικογένειας του Ρονάλντο στο 7ο λεπτό του ντέρμπι, ενώ ένας εξ’ αυτών σήκωσε και τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το όνομα του Πορτογάλου, σε μια κίνηση που δεν υπήρχε περίπτωση να συνέβαινε υπό άλλες συνθήκες.

Έχοντας επιστρέψει στις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο των «κόκκινων διαβόλων», με τις φωτογραφίες να μαρτυρούν πως είναι καταρρακωμένος, ο Κριστιάνο φαίνεται πως προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι και δύο ημέρες μετά ευχαρίστησε τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την όμορφη κίνησή τους.

«Ένας κόσμος… Ένα άθλημα… Μια παγκόσμια οικογένεια… Ευχαριστώ, Άνφιλντ. Εγώ και η οικογένειά μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτή τη στιγμή σεβασμού και συμπόνιας», έγραψε στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να συνοδεύσει ένα βίντεο από τη στιγμή του standing ovation.

Το ποστάρισμα του CR7:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook