Ριψοκίνδυνα Χανιωτάκια μετά τις πλημμύρες το ΄ριξαν στο… rafting! Δείτε βίντεο από τον Ταυρωνίτη ποταμό

ριψοκίνδυνα-χανιωτάκια-μετά-τις-πλημ-824406

Να και μια πλευρά που βγήκε από τις συνέπειες της κακοκαιρίας στα Χανιά, που ίσως να μην είχατε φανταστεί!

Άδραξαν την ευκαιρία και έκαναν τη σκέψη και επιθυμία τους πραγματικότητα! Ο λόγος για τρεις ριψοκίνδυνους -και συνάμα ευρηματικότατους- Χανιώτες, οι οποίοι πήραν ένα βαρκάκι κι έκαναν ράφτινγκ στα ορμητικά νερά του Ταυρωνίτη ποταμού.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το zarpanews.gr, οι λάτρεις του ιδιαίτερου αυτού σπορ εκμεταλλεύτηκαν την κακοκαιρία που προκάλεσε το «φούσκωμα» του ποταμού και τις προηγούμενες μέρες κατάφεραν να διασχίσουν την απόσταση από το Συρίλι έως και τις εκβολές του ποταμού στην παραλία του Ταυρωνίτη.

Απολαύστε τα μοναδικά στιγμιότυπα που σπάνια αποτυπώνονται στις περιοχές της Κρήτης :

4 thoughts on “Ριψοκίνδυνα Χανιωτάκια μετά τις πλημμύρες το ΄ριξαν στο… rafting! Δείτε βίντεο από τον Ταυρωνίτη ποταμό

  1. Α μωρέ που θέλουν και rafting οι βιολατόροι. Εκεί που τουμπαρανε ήταν οι ελιές μου που τις πήρε και τις πήγε στη θάλασσα.

  2. Σε αυτόν το τόπο ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει,και μετά λέμε ότι φταίει ο καιρός,ότι φταίει η Πολιτεία, ότι φταίει η κακή μας μοίρα.Το ότι αν πνίγονταν οι συγκεκριμένοι θα έφταιγε το δικό τους και μόνο κεφάλι το έχουμε σκεφτεί αυτό?Και μετά τρέχουν οι άμοιρη διασώστες βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τούς,να ψάχνουν τον κάθε ένα που από δική του επιπολαιότητα κινδυνεύει,με αποτέλεσμα κάποιος πραγματικά άτυχος,που δεν επεδίωξε να πάθει κάποιο ατύχημα σε ένα άλλο μέρος του νόμου να μην έχει την αμεσότητα που απαιτείται από της αρμόδιες υπηρεσίες για να τον σώσουν. Επίσης όσο φταίει αυτός που σκέφτεται και πράττει επιπόλαια βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τού με όσα επακόλουθα εξηγώ παραπάνω, άλλο τόσο φταίνε και αυτοί που τους δίνουν την δυνατότητα να προβάλουν τα κατορθώματα τους,με αποτέλεσμα να βρίσκονται και άλλοι μιμητές.

    Υ.γ το ράφτινγκ είναι ένα άθλημα που όπως σε όλα τα αθλήματα απαιτείται ειδικός εξοπλισμός, όπως είναι κράνη, σωσίβια, στολές, σκάφος και πάνω από όλα εκπαίδευση.Κατι που με λύπη μου δεν βλέπω στο βίντεο… όπως και τα μοναδικά στιγμιότυπα.

  3. Έχετε δίκιο πίσω από το κινητό,tablet και τα συναφή.Τα πτυχία σας από rafting,νομικής,κλπ ξεσκονιστε.

    Υ.Γ Καζανοκεφαλε κρίμα για τις ελιές αλλά το χειρότερο είναι ότι πήρε και το υπόγειο του Πατρικού σου όπου μένεις από την ενηλικίωση σου.

    1. Εγώ μπορεί να ζω στο υπόγειο που πήρε αλλα ευτυχώς δεν ζω πίσω από το κινητο μου να βγάζω την προσωπική μου ζωή και τα κατορθωματα μου στα social media για μόστρα.. Ευτυχώς επίσης που έχεις και αίσθηση του χιούμορ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook