«Ζωντανός» για τρίτος ο ΟΑΧ – Νέα νίκη επί του Κρόνου Αγ. Δημητρίου

ζωντανός-για-τρίτος-ο-οαχ-νέα-νίκη-1009557

Ζωντανές τις ελπίδες για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο διατηρεί ο ΟΑΧ, μετά τη σημαντική νίκη που σημείωσε σε βάρος του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στο παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων. Η ομάδα του Σταύρου Νανάκου, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά κατάφερε να φτάσει στην τελική επικράτηση με σκορ 63-48, ολοκληρώνοντας έτσι ένα ακόμα παιχνίδι με επιτυχία.

Η απόδοση για τον ΟΑΧ δεν ήταν σχετικά καλή, ενώ ειδικότερα στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχες κατάφεραν να σημειώσουν μόλις έξι πόντους. Από το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο και μετά, τα κορίτσια του ΟΑΧ, ανέβασαν ταχύτητες, καταφέρνοντας να φτάσουν στη νίκη και πλέον περιμένουν τα δύο τελευταία ματς της σεζόν για να επιβεβαιώσουν ενδεχομένως εάν θα κατακτήσουν την τρίτη θέση στη βαθμολογία εν όψει των πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Η Σάρα Μπουθ ήταν η κορυφαία παίκτρια για τον ΟΑΧ, σημειώνοντας 19 πόντους ενώ κοντά σε απόδοση ήταν και η Ερικα Μπιν που πέτυχε 14.

Τα 10λεπτα: 22-10, 28-27, 50-39, 63-48

ΟΑ Χανίων (Σταύρος Νανάκος): Μπιν 14 (9 ασίστ), Θεοδοσουλάκη, Βιντσιλαίου Αγγ. 8, Ψυχογιού, Λίτσι 3 (1), Παπαδάκη, Δασκουλίδου, Βιντσιλαίου Στ. 13 (7 ριμπάουντ), Ντράμοντ 6 (2), Μπουθ 19 (2 τρ., 12 ριμπ., 2 ασίστ, 4 κλεψίματα)

Κρόνος Αγ. Δημητρίου (Παρθένα Νικολαΐδου): Τζανετάτου, Μποσγανά 13 (1), Τζόνσον 5(1), Τσιαδή, Κασάπογλου 3, Τσιχλάκη 3, Τσούχλη, Γρηγοροπούλου, Γασπαράτου 6, Τσαγκαροπούλου, Γκόρντον 14, Σμιθ 4.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook