«Βουλιάζει» στην παρακμή ο Πλατανιάς – Κίνδυνος να μην κατέβει… ούτε στο τοπικό

βουλιάζει-στην-παρακμή-ο-πλατανιάς-8-1097723
Φωτογραφία αρχείου

Η ουσία είναι πως ο Πλατανιάς κινδυνεύει να μη δηλώσει ομάδα στο τοπικό… Οπως αποδεικνύεται, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα για τον Πλατανιά, μια ομάδα που καλό είναι να σημειωθεί για μια ακόμη φορά ότι πριν από δύο καλοκαίρια -τον Ιούνιο του 2019- έχασε στο 95ο λεπτό την άνοδο στην Super League στο μπαράζ με τον ΟΦΗ. Κι όμως, αυτή τη στιγμή διακυβεύεται ακόμα και η συμμετοχή της στο τοπικό, μιας και ουσιαστικά δεν προκύπτει διοικητικά κάποιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του συλλόγου.

Αυτό μαρτυρά το ίδιο το αποτέλεσμα, η εικόνα που είχε η γενική συνέλευση την Τετάρτη το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου. Το χειρότερο είναι πως τα πράγματα εξελίσσονται ακόμα χειρότερα έτσι για τον Πλατανιά, μια ομάδα που πέταξε λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κι ενώ υπήρχε μια αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι ίσως θα γινόταν μια νέα αρχή, κάτι τέτοιο, σίγουρα, δεν ισχύει.

Το σωματείο βιώνει τις χειρότερες ημέρες στην ιστορία του, καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχε βρεθεί στη θέση που είναι αυτή τη στιγμή. Υπενθυμίζεται πως η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο τοπικό εκπνέει στις 6 Αυγούστου και αυτό που μένει να φανεί, είναι εάν ο Πλατανιάς θα καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή όσον αφορά την πρώτη ομάδα, μιας και τουλάχιστον σε επίπεδο Ακαδημιών υπάρχει η πρόθεση από τα εναπομείναντα στελέχη του ΔΣ να τις δηλώσουν κανονικά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook