«Βόμβα» με αποβολή Κατσαούνη από το Survivor – Πλακώθηκε στις μπουνιές με τον Καραγκούνια | Video

βόμβα-με-αποβολή-κατσαούνη-από-το-survivor-821-1439966

Εκτός του «Survivor 2022» βρίσκεται ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια

Ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως αποβλήθηκε από το «Survivor 2022», όπως έγινε γνωστό την Κυριακή (08/05), εξαιτίας της επιθετικής συμπεριφοράς του απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, ο παίκτης από τα Φάρσαλα «βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό» ενώ αναφέρθηκε το εξής: «100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το «Survivor» ο Γιώργος Κατσαούνης».

Ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά το επεισόδιο που προβλήθηκε χθες (07/05) στον ΣΚΑΪ, αναζήτησε τα παπούτσια, τα οποία και βρήκε μακριά από την καλύβα της ομάδας του, δηλαδή στην παραλία.

Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε στους συμπαίκτες του που, εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν, «όποιος τα πήρε (σ.σ. τα παπούτσια), γ… το σπίτι του».

Μετά, ο Γιώργος Κατσαούνης, ακούγοντας αυτή τη φράση από τον Τάκη Καραγκούνια, ένιωσε προσβεβλημένος και κινήθηκε επιθετικά προς τον συμπαίκτη του.

Πάντως, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης τον χτύπησε στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Από την πλευρά του, ο παίκτης από τα Φάρσαλα προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, λέγοντας πως χτύπησε τον Τάκη Καραγούνια, αλλά κινήθηκε προς το μέρος του «για να τον φοβίσει».

Πριν από το αγώνισμα επάθλου, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο περιστατικό μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Γιώργου Κατσαούνη, προαναγγέλοντας την επιβολή ποινής στον τελευταίο.

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του «Survivor 2022» είπε ενώπιον όλων των συμμετεχόντων: «Έχω να ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό. Χθες το βράδυ συνέβη ένα απαράδεκτο περιστατικό στις καλύβες σας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος κινήθηκε επιθετικά εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά τους όρους του «Survivor» και για τον λόγο αυτό θα του ζητήσω να αποχωρήσει από τον αγώνα. Θα βρίσκεσαι εκτός «Survivor» μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει την ποινή που θα σου επιβληθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook