“Θλίψη”: Η φαρμακερή ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα για εκπομπή του ΣΚΑΪ

Τα βέλη του εξαπέλυσε μέσω μίας ανάρτησής του στο Instagram ο Δημήτρης Παπανώτας στην Αντελίνα Βαραθακούρη. Ο ίδιος δεν φαίνεται να συμφωνεί καθόλου τόσο με τις στιλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας, όσο και με το μακιγιάζ που έχει στη νέα της εκπομπή.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Αν είναι κάτι που έχει η διοίκηση του ΣΚΑΙ στο ανώτατο κλιμάκιο της, είναι καλό γούστο. Μια εξαιρετική αισθητική ρε αδελφέ, που τόσο μας είχε λείψει. Ευτυχώς ο ΣΚΆΙ έβαλε τέλος στην κακή αισθητική (Μενεγάκη, Σκορδά, Μακρυπούλια, Τατιάνα) και πρότεινε αληθινά καλόγουστα πρότυπα: Αντελίνα, Νάνσυ Ζαμπετογλου, Μαλέσκου. Εν τω μεταξύ πρέπει η ίδια καλόγουστη διοίκηση του ΣΚΆΙ να επιλέγει και την ομάδα μακιγιάζ-στάιλινγκ- μαλλιά. Που το ξέρω? Μα είναι ολοφάνερο…εκ του αποτελέσματος… Θλίψη…»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Παπανώτας από τον «αέρα» του Happy Day αναφέρθηκε στην ανάρτηση, εξηγώντας τι εννοούσε, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με την ίδια την Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία κατάλαβε τις προθέσεις του, όπως ο ίδιος ανέφερε.

«Η δυσκολία κατανόησης κειμένου, που θεωρείται παγκοσμίως αγραμματοσύνη, είναι μια λαίλαπα στην Ελλάδα. Η κατανόηση κειμένου θα έπρεπε να είναι και μέσα στις εξετάσεις για τα ΑΕΙ. Το λέω για τους ανθρώπους που δεν κατάλαβαν το κείμενο που έγραψα, η Αντελίνα το κατάλαβε. Το κείμενο είναι σαφέστατο. Οι αιχμές δεν είναι προς την Αντελίνα. Δεν μου άρεσαν πράγματα που αφορούν την αισθητική του προϊόντος. Δεν τα έβαλα με κανέναν, μιλάω για αισθητική στην τηλεόραση, που η αισθητική δεν έχει να κάνει με την ομορφιά, έχει να κάνει με περιεχόμενο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Με την Αντελίνα μιλήσαμε κι έχει καταλάβει το πνεύμα του κειμένου. Και μάλιστα της έδωσα πέντε συμβουλές, λόγω της εμπειρίας μου στην τηλεόραση, τις άκουσε και είμαι βέβαιος ότι αν τις εφαρμόσει θα πάει πολύ καλά».

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ