«Θέλουμε να γίνει το Santa Run στα Χανιά» – Ποιοι θα είναι οι… «πρωτεργάτες»;

θέλουμε-να-γίνει-το-santa-run-στα-χανιά-ποι-789329

Θέμα σχολιασμού στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, έγινε η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του Santa Run στα Χανιά για τη φετινή χρονιά λόγω έλλειψης εθελοντών, η συμβολή των οποίων είναι ζωτική για τη διοργάνωση.

Το θέμα έφερε με ερώτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Δημήτρης Λειψάκης, ερωτώντας για το τι προτίθεται να κάνει ο Δήμος Χανίων ώστε να γίνει πραγματικότητα η κόκκινη παρέλαση και φέτος στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε ότι «εμείς θέλουμε να γίνει το Santa Run και θα κάνουμε κάθετι δυνατό γι’αυτό» ενώ αστειεύτηκε λέγοντας ότι οι πρώτοι που θα δηλώσουν εθελοντές για αυτή την προσπάθεια θα είναι ο ίδιος, αλλά και οι κ.κ. Λειψάκης και Φραγκάκης Μανώλης, που αναφέρθηκε και αυτός στο θέμα.Αναζητούμε τρόπους και σύντομα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα, εκτίμησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Γιαννακάκης.

zarpanews.gr

2 thoughts on “«Θέλουμε να γίνει το Santa Run στα Χανιά» – Ποιοι θα είναι οι… «πρωτεργάτες»;

  1. Να μεριμνα το κρατος και η πολιτεια για την υγεια των φορολογουμενων πολιτων και η κοινωνια να μην περιμενει απο εθελοντισμους και παρτυ. Ο εθελοντισμος ειναι ενα παραγωγο κακιστης πολιτειακης διαχειρισης. Οργανωθειτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook