«Μύρισαν» Χριστούγεννα στο Σύλλογο Τριτέκνων Χανίων – Έφτιαξαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα για καλό σκοπό

μύρισαν-χριστούγεννα-στο-σύλλογο-τ-1335586

Μύρισαν Χριστούγεννα στον Σύλλογο Τριτέκων νομού Χανίων. Το απόγευμα του Σαββάτου, αρκετές γυναίκες συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου, με σκοπό να δώσουν χαρά σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη, ώστε να περάσουν λίγο καλύτερα τις μέρες των γιορτών που έρχονται.

Οι γυναίκες, εθελόντριες ως επί το πλείστον, μαζεύτηκαν και ξεκίνησαν να ετοιμάζουν κουραμπιέδες και μελομακάρονα με σκοπό να διανεμηθούν σε περίπου 20 οικογένειες των Χανίων που έχουν ανάγκη.

Πολύτιμη ήταν επίσης και η βοήθεια της κ. Ιωάννας Παντελάκη, σεφ της Κρητικής Κουζίνας και μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος η οποία με τα μαγικά της μυστικά, βοήθησε στην προετοιμασία των γλυκών

Η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκων Χανίων Mαρία Χελιουδάκη, μιλώντας στο zarpanews.gr αναφέρθηκε στις ενέργειες που κάνει ώστε να βοηθηθούν ευπαθείς οικογένειες και ευχαρίστησε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στο έργο. Με την ευχή δράσεις σαν κι αυτή να μη γίνονται μόνο κατά τις ημέρες των γιορτών αλλά κάθε μέρα.

Επιπλέον, το τμήμα Μαγειρικής από  την ΕΠΑΣ του Ταυρωνίτη, προσφέρθηκε να ετοιμάσει περίπου 100 κιλά κουραμπιέδες και μελομακάρονα για να ενισχύσει το έργο του συλλόγου.

Παράλληλα, στο σύλλογο, γίνεται και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για να δοθούν στους συνανθρώπους μας. Όπως αναφέρει η εθελόντρια του Συλλόγου Γιούλη Δοκιμάκη, τα είδη αυτά μπορούν κατόπιν συννενόησης να συγκεντρωθούν και από το χώρο του ανθρώπου που επιθυμεί να προσφέρει.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Χανίων δέχεται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στα Γραφεία του καθημερινά 8:30 με 12:30.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 28210 94334.

Δείτε φωτογραφίες

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook