«Κίνδυνος θάνατος» φρεάτιο-παγίδα για τους ποδηλάτες στα Χανιά | Photos

κίνδυνος-θάνατος-φρεάτιο-παγίδα-γι-906443

Ναρκοπέδιο… θυμίζουν κάποιοι δρόμοι των Χανίων για τους ποδηλάτες, καθώς πολλά σημεία, λόγω κακοτεχνίας ή άλλων προβλημάτων, κρύβουν «παγίδες»,  άκρως επικίνδυνες για τους φίλους των πεντάλ, που κυκλοφορούν στην πόλη.

Μία από αυτές σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο zarpanews.gr κρύβεται και στο Καλαμάκι, όπου ήδη έχουν συμβεί ατυχήματα σε ποδηλάτες.

Συγκεκριμένα όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr μία σχάρα φρεατίου υπονόμου, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος είναι μία από αυτές τις «παγίδες» για την ασφάλεια των αναβατών.Ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σφηνώσει η ρόδα στο κενό της σχάρας και πέρα από τις ζημιές στα ποδήλατα να προκαλέσει τουλάχιστον τον τραυματισμό του ποδηλάτη.Για αυτό θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσει ο Δήμος, να δώσει λύση στο πρόβλημα, το συντομότερο δυνατό, ώστε να μην θρηνήσουμε στο μέλλον θύματα. Άλλωστε είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από το διπλό δυστύχημα της 22ης Ιουνίου στην περιοχή, όπου χάθηκαν τόσο άδικα ένας 30χρονος Χανιώτης και μία 18χρονη τουρίστρια.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook