«Καθάρισε» εύκολα με 2-0 ο Πλατανιάς και βρέθηκε στο «ρετιρέ» της βαθμολογίας

καθάρισε-εύκολα-με-2-0-ο-πλατανιάς-και-950973

«Τρίτωσε» το καλό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 για τον Πλατανιά, ο οποίος την Κυριακή στην Καλαμαριά «καθάρισε» εύκολα από το πρώτο ημίχρονο το ματς κόντρα στον γηπεδούχο Απόλλωνα Πόντου με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Αυτή ήταν η 3η νίκη των αήττητων «ερυθρόλευκων» των Χανίων σε τέσσερα παιχνίδια που μετά το στραβοπάτημα του Απόλλωνα Σμύρνης στο εντός έδρας 1-1 με τη Δόξα Δράμας, έπιασαν τους πρωτοπόρους με 10 βαθμούς στην κορυφή της κατάταξης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με επιθετικές τάσεις, αλλά στο 15′ ένα λάθος στην άμυνα από τον Σαμαρά έδωσε την ευκαιρία στον Νίλι να πλασάρει ιδανικά τον Πολίτη για το 0-1. Στο 27′ ο Πλατανιάς έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Μποσέτι πάσαρε στον Μιγκέλ και αυτός έβγαλε ιδανική σέντρα για τον Λουκίνα, που με κεφαλιά έκανε το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Η μοναδική αντίδραση του Απόλλωνα Πόντου ήταν στο 38′, με τον Γκοτ να αρνείται το γκολ στον Αμαραντίδη και τον Ολαϊτάν εξ επαφής να πλασάρει άουτ.

Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών)

Βοηθοί: Καμπερίδης – Κουκούμης (Καβάλας)

4ος διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Κίτρινες κάρτες: Καλογέρης – Ρουσσάκης, Μποσέτι

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης (76′ Καλαϊτζίδης), Λουφάκης, Μπρίτο, Ολαϊτάν, Χασομέρης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Σαάντο, Λεωνιδόπουλος (71′ Καραγκούνης), Νίλι, Ρεβυθόπουλος, Μποσέτι, Ποζατζίδης (89′ Πουρζιτίδης), Λουκίνας (84′ Λεϊρία), Μιγκέλ.

Πηγή: athlitiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook