«Καμπάνες» και λουκέτα σε 5 επιχειρήσεις στην Κρήτη – Πόσα πρόστιμα «έπεσαν» χθες

καμπάνες-και-λουκέτα-σε-5-επιχειρήσε-1258620

Πρόστιμα για μάσκες, για μετακινήσεις, για τήρηση των μέτρων σε καταστήματα και…

Χανιά: 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, έπεσαν στα Χανιά μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε κουρείο, σε αρτοποιείο και σε τουριστικό γραφείο.

Ρέθυμνο: 2.000 ευρώ, επειδή  έλειπε η ταμπέλα που αναγράφει το επιτρεπόμενο όριο πελατών θα πληρώσει επιχειρηματίας.

Ηράκλειο: Εντατικοί είναι οι έλεγχοι στο «κλειστό» Ηράκλειο καθώς υπενθυμίζεται πως βρίσκεται ακόμη σε mini lockdown. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση, για την τήρηση των μέτρων, ο επιχειρηματίας βρέθηκε να μην έχει άδεια λειτουργίας του καταστήματός του. Σύμφωνα πάντως με την ΕΛ.ΑΣ, ο ιδιοκτήτης δεν πρόλαβε να εκδώσει την άδεια, λόγω κορονοϊού. Το 5.000αρο όμως, βεβαιώθηκε αμέσως!

Ένας άλλος, βρέθηκε να λειτουργεί το κατάστημά του μετά το ωράριο απαγόρευσης, έτσι χρεώθηκε με 2.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή. Το ίδιο πρόστιμο έπεσε και σε άλλη επιχείρηση, καθώς εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες.

Ακόμη, βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Λασίθι: 2.000 ευρώ πρόστιμο και 7 ημέρες αναστολή επιβλήθηκαν σε ένα κατάστημα, για όρθιους πελάτες ενώ… συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη!  Επίσης βρέθηκαν δύο ακόμα παραβάτες και πιο συγκεκριμένα, επιβάτες λεωφορείου. Δεν φορούσαν την μάσκα τους, κι έτσι τους βεβαιώθηκε πρόστιμο.

Συνολικά, σε όλη την Κρήτη πραγματοποιήθηκαν 1.603 έλεγχοι.

zarpanews.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook